Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:24 | mars 27, 2012

Spring för livet…

Eh, det här med att jag och Caroline på jobbet precis tackade ja – till att springa GBG-varvet! Det är alltså 2.2 mil om cirka en månad. Hjälp! Haha! Så nu ska jag slänga in en tvätt och sedan gå och springa för livet!
 


19 kommentarer19 kommentarer om “Spring för livet…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra! Vilken H&M hittade dom där linnen som går ihop där fram??? På vilken gata i stan???

  Svara
 • Hej Petra!
  Vet att det är ett jäkla tjat… Men har lite frågor om de där heat-tabletterna. Jag hr beställt dom, tränar 4 dagar i veckan men lyckas inte få dom resultat jag önskar. Men så är jag lite tveksam. Vet att det finns ganska mycket kosttillskott och andra träningspreparat som inte är bra för kroppen. Energidryck är ju pulshöjande ex och inte att rekomendera i samband med träning. Jag vill ju inte få leversvikt eller hjärtinfarkt eller något. Inga magrutor i världen är värda det. Har du gjort ngn research eller vad grundar du ditt beslut på? Tycker det är ganska dålig info på hemsidan… Sjukt tacksam för svar!! Puss

  Svara
 • Fy fanken va sköööj!! Jag lovar att stå att heja fram dig på avenyn!! You gooo girl <3

  Svara
 • du är FÖR snygg alltså!

  Svara
 • hej!!
  vet att du har skrivit det förr men jag kan inte hitta det…kan du tipsa om en bra brun utan sol i en bra prisklass???? eller nån kräm med ”uppbyggade” bränna?? 🙂 körde på dove ett tag (den som stegvis bygger upp färg) men blev så less på lukten, urrrkkk!! vill ha nån som är lättapplicerad som ger ”rätt” bruna färg (INTE ORANGE!)
  nu är jag blek som en tapet! hjälp!

  Svara
 • Jävlar vad duktig du är! Får sån inspiriration att träna när jag går in på din blogg! 🙂

  Svara
 • Vil bara tacka dig Petra för att du tipsade mig om Heat! Har aldrig haft så mycket energi under min träning som nu samt att jag redan gått ner 2 kg 🙂

  Tack Petra YOU ROOOOOOOOCK!

  Svara
 • Du är grym Petra! Blir så inspirerad varje gång jag kollar in!! 🙂

  Svara
 • Elin: Finns många studier på Heat som påvisar goda resultat på viktförlust och minskat sötsug/hunger under diet. Sök på de aktiva ingredienserna på PubMed.org så kommer du finna.

  Annars så är det bara söka runt så kommer du se att väldigt många fått bra resultat inte ”bara” Petra.

  Dock så lär bäst resultat fås om du kombinerar Heat med den andra som Petra gör. Petra kanske kan berätta mer?

  Svara
 • Du är grym, köööör bara!!

  Svara
 • Heat heat heat go go go 🙂

  Svara
 • Vad använder du för hörlurar när du springer?

  Svara
 • vill barasäga en sak…. heat-tabletterna är nog ra (har precis börjat använda dem), men herregud, ta dem inte några timmar innan läggdags (det säger dem också att man inte ska). jag tog dem vanliga heat, istället för dem natt-heat, och jag kunde verkligen inte sova. 2,5 timmar i sängen and nothing. just a reminder till alla där ute,haha

  Svara
 • Jag sprang GBG varvet förra året, Det var jätte kul, det är verkligen folkfest, alla hejjar på och är glada men det var verkligen sjuuuuuuukt jobbigt, hade ont i hela kroppen efteråt, man springer ju på asfalt och det var varmt. Jag är iaf stolt över att ha gjort det för det var en upplevelse:)

  Svara
 • Har du inte någon soft spellista på spotify som du springer till och kan dela med dig av! behöver Pepp!

  Hej!

  Svara
 • duck lips på nästan varje bild

  Svara
 • 2,1 mil är det 🙂 Ska själv springa mitt andra lopp. Älskar det! Riktigt fin folkfest!!

  Svara
 • vart har du köpt det linnet? 😀 hittar det ingenstans där det säljs nike…

  Svara
 • Springer för livet, är något jag gör oxå. Jag driver nämligen bloggen och insamlingen, springer för livet. Jag kommer under året delta i ett antal lopp här på västkusten där jag bor. Inte nog med det, alla lopp kommer jag springa iförd Batman-dräkt. Så håll utkik efter mig på GBG-varvet =)
  läs gärna mer på hemsidan.

  Svara