Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:54 | mars 27, 2012

Ny Teknik

Yes, idag har jag styrt upp mig. Äntligen lämnat in min Iphone på lagning och gått över till LG’s nya Pradatelefon. Och sen så köpte jag en Macbook Air är så förbannat trött på att släpa min dator från och till jobbet varje dag. Så ÄNTLIGEN! Uppstyrning på G! 


3 kommentarer3 kommentarer om “Ny Teknik”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • härligt!

  Svara
 • Nu blir jag också sugen på en air, sitter idag med en vit macbook som sjunger på sista versen. Man kanske ska slå till 🙂

  Svara
 • Hej!

  Vart fick du tag i Prada telefonen? :O Trodde inte den fanns i Sverige…

  Svara