Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | mars 26, 2012

YSL

I helgen köpte jag en ny ring på Natalie Scuterman från YSL! Love it!

20120326-131913.jpg


8 kommentarer8 kommentarer om “YSL”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • DÖSNYGG! Vad kostar den i Sverige?

  Svara
 • YSL är niiice 🙂

  Svara
 • shoo petra
  jag ska ta studenten men har problem med vad jag ska på mig?. gillar inte klänningar utan tänkte på kostymer som jag är förtjust i.
  hur ska jag göra för att de inte ska se strikt eller tråkigt ut.
  kan du tipsa om bra märken som kan köpa kläderna.
  funkar det om jag bär kilklack eller ballerinaskor tillsammans med kostymen?

  Svara
 • GRYM! Måste säga att jag är aningen avundsjuk, fast du är så värd den! Grymmaste Petra, fan vilken förebild du är!

  Svara
 • Hej Petra,
  Brukar ärligt inte kommentera fastän jag tycker om din blogg. Hursomhelst MÅSTE jag tacka dig Petra för din contagious träningsmotivation! Jag anser mig inte överviktig och är inte ute efter att bli pinnsmal men det skadar inte att någon gång faktiskt svettas lite för att uppnå ett mål! Målet behöver inte vara att se ut som Adriana Lima för det kommer jag aldrig men man kan väl vara nöjd och hälsosam ändå?! Eller kan man det ? Är det lönt? EEEEH JA!!! det har DU PETRA, bevisat och fått många tjejer att inse! TACK!!

  Jag var på ett indoor walking pass igår, 60 min, första 20 trodde jag att jag skulle avlida! Men jag fokuserade, tänkte på bilderna du lade upp i träningsinlägget senast, såg en fast rumpa framför mig och tänkte that ass could be my ass- och så trampade jag vidare 🙂

  VILLE BARA TACKA m a o…
  Kram på dig!

  Svara
 • Ho ho? Ingen uppdatering idag?

  Kommer du sälj ngt efter utrenseningen du gjorde i din garderob?

  Svara
 • Hej Petra!

  Idag fick jag hem mina första Heat-tabletter från Fitnessguru. Inspirerad av dig, så nu jävlar ska jag köra! Är så trött på att träna en massa utan att egentligen se de resultat jag vill. Hur lång tid det tog för dig innan du märkte någon skillnad? Keep up the good work!

  Svara
 • grym

  Svara