window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:22 | mars 26, 2012

GRATTIS LOUISE!

Jag har precis spenderat en halvtimme till att läsa igenom alla era svar på fitnessgurus facebooksida! Fan, vad grymma ni är och satan i gatan vad många som tävlat. Jag önskar att alla kunde vinna som varit med och tävlat! Men vinnaren är Louise Larsson med motiveringen:

”Den 2 januari detta året började mitt nya liv. Jag har sedan dess tränat stenhårt 3-4 gånger/vecka. Nu behöver jag en sporre, en kickstart! Jag gick upp 20 kg när jag fick min kroniska sjukdom, men efter operation i höstas kan jag äntligen träna och leva normalt igen. En gång i tiden sprang jag en mil på 50 min och det är mitt mål. Men med ca 15 kg övervikt är det svårt. Jag har byggt upp så fina muskler och vill nu deffa fram dem. JAG ÄR VÄRD DETTA! jag är trött på att vara ”den stora tjejen i gänget”. kommer dock aldrig vilja bli av med rumpan, brösten och kurvorna! är alltid skeptisk till piller men Petra, du är ett levande exempel på att dessa kan hjälpa en svårbantad tjej född med kurvor. 
ps. skickar före och efter bild!”


Jag ska försöka se om jag kan övertala Sid, som har Fitnessguru att ge er som tävlat en grym rabattkod! Och sedan får vi köra en ny tävling snart!


3 kommentarer



3 kommentarer om “GRATTIS LOUISE!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • 🙂
    Hoppas på rabattkod då 🙂

    Svara
  • Jaaa, vill också ha rabattkod 😀

    Svara
  • Hej! Du är så himla duktig. Jag har själv en kronisk sjukdom och har gått upp 20 kg. Hur startade du med din träning? Har det varit svårt att gå ner i vikt pga av din sjukdom?

    H

    En i samma sits :/

    Svara