window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:35 | mars 18, 2012

KOM IGÅNG!

Här kommer den utlovade tävlingen. Nu kan ni alltså vinna startkittet jag körde igång med från Fitnessguru! Allt ni behöver göra är att gå in och like’a Fitnessgurus facebooksida, samt skriva en motivering på wallen på facebooksidan – om varför just ni ska vinna! 

Klicka här för att komma till tävlingssidan!

Här kan ni läsa mer om priset! Och sen la jag till några saker som jag tyckte skulle vara med, haha. 2 linnen och en rosa smart shaker. Alla förtjänar en rosa shaker!

PÅ TORSDAG UTSER JAG EN VINNARE FRÅN FACEBOOKSIDAN! 


13 kommentarer



13 kommentarer om “KOM IGÅNG!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • JAAA! gud vad jag vill vinna detta!!!

    Svara
  • Tja snygging! Impad över vad du åstadkommit med träningen och blir alltid peppad av att se din förändring 🙂 Jag har också börjat med Heat tabletter, och undrar hur länge man kan äta dem? (oftast är det väl två månader som gäller med piller?) Har du några mer tips eller övningar om träning så skriv gärna, annars keep up the good work!

    Svara
  • Totally awesome tävling! ;D Gillar min kommentar där hehe ”Jag vill vinna Petras startkit för jag vill vara starkfit!”

    Tyckte jag passade riktigt bra! Kram på dig snyggo!

    Svara
  • Petra, varför hittar jag inte metro mode i malmö? hittar bara den vanliga metron.. jag vet att den finns på nätet men hade varit najs att läsa den på tåget 🙂

    Svara
  • Jag ska be till fru fortuna att jag vinner detta kit, gudars så jag behöver det! Senast jag vann något var jag 5 år och det var en ylletröja i vuxenstorlek, så jag håller tummar och tår!

    Svara
  • Älskar linnena! Bra tävling fröken Tungården!

    Svara
  • Ååh, vill hemskt gärna vinna detta! I’M IN!

    Svara
  • Åh vad jag vill vinna, behöver en sån spark i min feta rumpa så jag kommer igång med träning och ett mer hälsosamt liv. Efter 6 års försök till att bli gravid så har jag gått upp en massa, både tack vare tröstätning och en hel del hormoner. Nu är det dags att bli av med skiten!
    Och dom fina linnena är ju bara en bonus 🙂

    Svara
  • Petra jag hade en fundering.. om man börjar med det här sättet att äta på samt protein osv. Måste man fortsätta ha den här kosten hela tidne för att hålla kilona och använda heat osv ?? Känns lite jobbigt att behöva använda det för alltid. Vill bara få bort mina överflödiga kilon och sen ha en normal kost liksom. Skulle uppskatta svar oerhört 🙂
    Kram Emy

    Svara
  • Här är mitt bidrag till din tävling. Jag tränar väldigt mycket men min kropp har väl ”vant sig” vid hårdträning och därför vägrar släppa av sig några kilon,.. och jag tackar mina föräldrar för kassa gener i förbränningssynpunkt. NU KOMMER MOTIVERINGEN, jag borde vinna det där startkitet för att jag i vår/sommar ska ta studenten, jag har beställt en balklänning från USA som tog ca 2,5 månader att få hem och hör på det här, blixtlåset går inte igen, så som student med vår budget skulle det där startkitet kunna bespara pengar en sömerska tar eller en ny klänning. och inte bara dfet skulle det hjälpa mig med, jag ska också springa göteborgsvarvet så genom att bli några kilo lättare så skulle jag kunna förbättra min tid ofantligt mycket. låt mig säga att jag skulle bli jätteglad om jag vann startkitet för att det skulle verkligen hjälpa mig mycket!

    Svara
  • Du är en sån inspirationskälla Petra. Jag har lite fler kilon och lite mer jobb att göra för att få det resultat du fått men jag känner mig peppad efter att läst din blogg.. Jag önskar att du skriver mer om din träning, kost och lägger in videos mm.
    Ha det!:)

    Svara
  • Hej Petra!

    Vilken fantastisk tävling.
    Självklart vill jag vara med och tävla.

    Behöver verkligen komma i form nu såhär innan beach 2012 men finner inte motivationen eller lusten till att ta tag i träningen.

    Satte ihop en liten video för att förklara hur gärna jag vill vinna:
    http://www.youtube.com/watch?v=d8Y8mHcLD1Q

    Hoppas du tittar på min video och uppskattar att jag lät min kreativitet flöda!

    Stor kram,
    Elisabeth
    [email protected]

    Svara
  • Vi kom igång ungefär samtidigt men jag hade mer att jobba med än vad du haft. Men jag har uppskattat att få följa din resa genom detta, för det har peppat mig när jag känt att det varit hopplöst. Nu är jag taggad till tusan för att jag ska lyckas och har gått ner i cm runt kroppen (står på bloggen hur mkt) men behöver mer så att min kropp vinner över PCO. Jag vill nämligen kunna bli gravid och det förbättrar mina chanser om jag är fit. Sen skadar det inte att få känna sig extra fin på stranden för en gångs skull 😉 Kram på dig! (tävlat har jag också gjort)

    Svara