window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:07 | mars 14, 2012

Uppe med tuppen

Idag började jag jobba vid 07.30! Resultatet får ni se snart! Ikväll ska jag laga sydfransk lammytterfilé med rotfruktsgratäng och murkelsås! Till efterrätt blir det plättar med bär och grädde. Det finns risk för att jag tagit mig vatten över huvudet när det kommer till köttet. Det ska bli intressant!

Nu blir det sista pillret med Metromode!

20120314-140529.jpg

20120314-140544.jpg

20120314-140558.jpg

20120314-140605.jpg


12 kommentarer



12 kommentarer om “Uppe med tuppen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh, murkelsås! Det är verkligen supergott! Älskar att laga mat och många är skeptiska till denna sås, tills de smakat den!:) Skölj murklorna väl för att ta bort all sand och grus i dem bara. Lycka till i köket!:)

    Svara
  • vilken tid ska man dyka upp? 🙂

    Svara
  • vad är det för fantastisk receptbok köttet finns i?

    Svara
  • mmm så gott det ser ut!

    Svara
  • Ser supergott ut!

    Svara
  • såå himla gott!

    Svara
  • Tjenare Petra, vilken affär var det du tipsade om förut där du köpte din leopard(?)kroppsdräkt? Mycket tacksam för svar!! / Sarah

    Svara
  • Recept, tack! 🙂

    Svara
  • Hej Petra!
    tack för en fantastisk blogg och för dina underbara inslag i metromode! Såg i dagens metro en helt fantastisk vit skinnväst från HM. Vet du när det släpps på hemsidan/butik?

    tack på förhand! Ha en underbar vårdag ute i solen!

    Svara
  • Hej Petra!
    Undrar lite om bikini du köpte vad tog du för storlek? Du ser ut som mig ganska stora bröst:P
    Tack för en underbar blogg!
    kramar!

    Svara
  • har du slutat med din diet :)?

    Svara
  • Det finns inget bättre och finare än lammytterfilé. Finaste och bästa köttet! Tips, bryn den i smör och kryddor i en stekpanna, och tillaga sedan i ugn på låg temp, men låt den inte bli torr! Enklast är att använda stektermometer. Finns i alla matbutiker om du inte redan har en. Hoppas det gick superb för dig mästerkocken 😉

    Svara