window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:38 | februari 16, 2012

she’s a dude…



I lördags när jag och Michaela var hemma hos familjen Forni så började jag
, Timmy (lillebror Forni 21 år) och Michaela diskutera vem man skulle vara tillsammans med i ens närhet om man var tvungen, alltså utifrån personligheten. Och när det var Timmys tur utbrister Michaela:

– Men vadå brorsan jag skulle väl vara fett najs att ha som tjej?
– Syrran, lägg av du är sjukt pedantiskt och det är inte jag….

Jag ser min chans! Jag har nämligen som mål att gifta in mig i Fornisläkten. Till Pia och Steno (mamma & pappa Fornis förtvivlan).

–  Timmy! Jag är väl skön, slänger jag ur mig…
– Öhhhhh, vadå som att jag skulle vilja vara tillsammans med killpolarn liksom.
– Vadå vad menar du?
– Ja, men du är för rolig och störd. Ingen kille vill vara tillsammans med sin killkompis som dessutom är sjukare än sig själv. Dessutom skulle du typ kunna ta mig i brottning och slå till mig när som helst. Jag är typ rädd för dig.

Ouch.

Kul att jag typ är en ”dude”. Förra veckan började vi prata om vår drömhelg – min såg ut enligt följande –
Jag vill spränga saker, skjuta saker, köra gocart, hoppa fallskärm, dricka massa shots, gå till Cliff Barnes – svina och typ dansa naken på borden. Ska jag börja leta efter någon som är ännu manligare än mig själv eller kanske någon som är sjukt feminin haha!


8 kommentarer



8 kommentarer om “she’s a dude…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hahahaha, kan inte sluta skratta, fan vad skön du är petra!

    Svara
  • Haha! Bästa läsningen till frukost! U go!

    Svara
  • känns som vi borde hänga, är likadan
    amanda

    Svara
  • Hahah jag får också höra sånt här rätt ofta. MEst för att jag är rätt tuff. Fick höra av min chef nyligen att jag visst har lite för mycket skinn på näsan.

    min egna tolkning rä följande: killar blir lätt fascinerade av en, och tror att de gillar sånt. Mene fter någon dejt inser de att man är ”a bit to much to handle” och flyr. Så jag tror på manly manly killar som perfect match 🙂

    Svara
  • hahahaha!! gud va SKÖNT att det är nån som är likadan! jag kan va sjukt manlig till sättet ibland, som när jag sitter med en prilla inne och tar i med den grovaste norrländska dialekten som finns, och strax efter lägger av ett bröl för ett helt kompani (såklart av min norrlands guld). det är grejjer det!

    Svara
  • älskart !

    im the same !

    älskar bilar,köra fort fort,äventyrar helst runt,lyssna på hårdrock i schyssta snygga men slappa kläder,hänger mer med grabbarna än tjejorna (även om ja kan va en girliegirl me lockat hårt,tajt klänning,klackarna i taket m massa rötjut)

    men helst är jag sådär,tuff & högljudd haha
    och min man älskart,att ja e en tuff brud som kan hänga med vilka som helst & är lika omtyckt hos hans polare som hans tjejkompisar 🙂

    go go petra !

    Svara
  • Love it!!!

    Svara
  • hahahhaa.. sjukt kul läsning! kunde inte sluta le.-hahaha… =)

    Svara