window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:46 | februari 14, 2012

I’d say someday, at least it’s worth a try

If you should ever lose your heart
to that someone, you wanted all your life
And if you’d ever lose your balance
to someone you’d failed to satisfy
I’d say someday, at least it’s worth a try

Glad alla hjärtans dag mina bästa <3 Snart kommer en kompis över och räddar mig från mitt nerknarkade hostmedicins tillstånd – vi ska laga middag och kolla på pangpang film. Imorgon måste jag till jobbet – vi har lämning jag kommer få gå runt med en plastpåse över huvudet som i karantän för att inte smitta folk, det blir nog bra.


2 kommentarer



2 kommentarer om “I’d say someday, at least it’s worth a try”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • herregud, du har verkligen citerat FINASTE låten. innan jag hittade den bara som låt så kollade jag på fjorton suger på repeat just där den spelas. så himla bra! (filmen också, på det där tonårsfina viset)

    Svara
  • LA är verkligen en underbar stad! Jag har precis flyttat hem igen efter att ha bott i Santa Monica i 6 år och trots att jag älskar staden så är det oerhört svårt att bo permanent i USA pga systemet. En enkel grej som att gå till doktorn t.ex, vi betalade $400/månaden för sjukförsäkring och då går det ändå på ca $120-$300 om du ska till husläkaren och bara ta ett blodprov. Och ska du flytta dit måste du nästan plugga eller ha eget företag för om du är anställd så får du ingen lagstadgad semester eller ledighet. Jag hade 3 st sjukdagar per år som jag fick utnyttja och det räknades som generöst, de flesta jag har träffat har ALDRIG sjukanmält sig från jobbet oavsett hur dåligt de mådde. Som sagt, underbar stad, men det är inte bara palmer och solsken…

    Svara