Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:46 | januari 26, 2012

Sovit i 18 timmar

Det här är helt absurt mådde så dåligt på jobbet igår, frös som aldrig förr och åkte hem vid 17.00. Har sedan dess sovit tills nu. Tilda som bor hos mig den här veckan försökte väcka mig imorse och jag minns att jag yrar något om att hon var fin i håret och somnar om.

Nu är jag helt groggy, men känner mig bättre. Har ett möte vid 15.00 som jag inte kan ställa in, så ska släpa mig dit. Sedan ska jag hem och dö igen. Har en omslagsplåtning imorgon som jag inte får vara sjuk till, så nu ska det vilas till tusen.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här