Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:10 | januari 15, 2012

Pepp!

Här är en ny tröja som jag köpte för någon vecka sedan från H&M. Den här veckan tänkte jag styra upp mitt sovrum! Idag har jag en 120 säng (som jag haft i år och dagar, sen jag var 14 antagligen), men tänkte uppgradera mig till 160 säng. Och jag vill ha en sänggavel! Varför är det så förbannat dyrt – har inte hittat någon jag vill ha under 6000! Helt bananas ju! 

Jag är aspepp på den här veckan. Nu jäklar ska det tränas brutalt. Finns det något härligare än när man börjar få upp konditionen och orkar stå på löpbandet i 50 minuter!

Jonas har gett mig ett kostschema så nu har han tvingat mig att klicka hem massa saker från fitnessguru som jag ska käka – allt från jordnötssmör till proteinshakes. Jag beställde det precis innan helgen så det borde nog dimpa ner imorgon. Bilder och schema kommer så fort jag fått min beställning! 


24 kommentarer24 kommentarer om “Pepp!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja jag håller med. Helt jäkla sjuk vad sängar är dyra. Jag har också holt och letat. Fatar inta varför dom skall vara så dyra.

  Svara
 • http://prettycitythings.blogspot.com/2011/12/upholstered-bed-reveal-tutorial.html

  Svara
 • Billiga sänggavlar finns ju i oändligheten, bara att göra dem själv eller anlita någon form av snickare! Metall, trä, tyg whatever, du kan ju få världens snyggaste sänggavel som du designat själv!

  Svara
 • Billiga sänggavlar finns ju i oändligheten, bara att göra dem själv eller anlita någon form av snickare! Metall, trä, tyg whatever, du kan ju få världens snyggaste sänggavel som du designat själv!

  Svara
 • Billiga sänggavlar finns ju i oändligheten, bara att göra dem själv eller anlita någon form av snickare! Metall, trä, tyg whatever, du kan ju få världens snyggaste sänggavel som du designat själv!

  Svara
 • Billiga sänggavlar finns ju i oändligheten, bara att göra dem själv eller anlita någon form av snickare! Metall, trä, tyg whatever, du kan ju få världens snyggaste sänggavel som du designat själv!

  Svara
 • Hur länge började du med att springa på löpbandet? Hur fort har du trappat upp? Jag har dunderdålig kondis och skulle behöva dina tips. Please? <3

  Svara
 • Petra! Gör en egen gavel! Köp en skiva, ett snyggt tyg. En belysning? Lite mer trä som ram. Knåpa ihop din egna! Lovar att du kommer bli nöjd! 🙂 Lycka till!

  Svara
 • Och hur snygg är inte du?! Har också funderat på sänggavel men din prispresentation precis fick mig att svälja tanken igen 😉

  Svara
 • Hej Petra!

  Jag tänkte bara tipsa om att du kan göra en vadderad sänggavel med knappar (à la Mad Men) alldeles själv. Jag såg serien, blev hooked, och nu har vi världens finaste sänggavel hemma! Och det kostar under 1000-lappen, sålänge inte tyget du väljer är väldigt dyrt.

  Ha en bra dag!

  Svara
 • Har varit i samma sitts som du, hoplöst att hitta en snygg till bra pris… Köpte till slut en från Ellos:
  http://www.ellos.se/dv/1-Hem-Mobler-Sangar-madrasser-Sangar/_/N-f9n?Nr=308696
  Helt ok för priset, visserliggen vägghängd men fin ändå 🙂 den svarta är inte svart utan mer gråbrunsvart så du vet.

  Svara
 • Har du kollat in sänggaveln ”Bekkestua” från Ikea? Snygg och prisvärd!

  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70192067/

  Svara
 • Men du gör din egen sänggavel. Köp playwood skiva och tyg.. och skumgummi där emellan eller något!!:)

  Svara
 • Impad av din träningsmotivation Petra! Grymt bra med 50 min på löpbandet! Nu när du kommit igång så bra är det dags att chocka kroppen och bränna några extra härliga kalorier! Testa att lägga min UF-produkt TrimGrip i händerna när du power walkar eller springer! Vill man effektivisera sin träning och aktivera hela kroppen på löpbandet så är TrimGrip perfekt! Ökar fettförbränningen, muskelstyrkan och förbättar konditionen! Personligen har jag gått ner 5 kg och tonat mina armar! För mer info klicka in på vår fb-sida eller vår hemsida!

  http://www.facebook.com/pages/Motion-Marketing-UF/287322371297420

  Kör hårt!
  Kram Julia

  Svara
 • snygging!! men dra ut dina extensions och klipp en page, så jävla hot!

  Svara
 • Petra! Har läst din blogg ett bra tag nu och du blir tamejfan bara snyggare och snyggare! Vill bara säga det 😉 kram

  Svara
 • Hej Petra!

  Om du vill göra en egen sänggavel har jag ett hett tips! Klä en bräda som är i den storlek som du vill ha din sänggavel med tapet eller tyg. Sätt sedan spotlight (bakom sänggaveln) som pekar åt sidorna eller uppåt mot taket. Ser skitmysigt ut!

  Kram

  Svara
 • Fasen vad jäkla snygg du är!

  Svara
 • Var kommer dina spetsiga pumps ifrån? Du är btw galet vacker. Kram

  Svara
 • Hej! kan du inte lägga ut ditt kostschema! sjukt bra blogg

  Svara
 • Fyfan va du är snygg Petra!

  Svara
 • Och älskar din lägenhet <3

  Svara
 • Jag vill se ditt kostschema! Berätta mer om produkterna! 🙂

  Svara
 • gör sänggaveln själv med spånskiva, tyg, osv eller köp en snygg soffa och såga av ryggen till en sänggavel:)

  Svara