Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

12:54 | januari 5, 2012

Bästa BUS’en!

Funderar på att trotsa vintern och ha den här klänningen ikväll – dock krävs det en jäkla insmörjning av brun utan sol för att inte se naken ut, haha. Okej, här kommer andra ”brun-tipset” för denna vecka. Ska ni köpa en brun utan sol till kroppen (funkar kalasbra till fejset också), så ska ni köpa St Tropez! Den är så jäkla bra att jag vill fälla en tår. Och räcker hur länge som helst – vilket den måste med tanken på det HUTLÖSA priset 480 kronor. Finns på NK. Ska du till USA lasta hela väskan full, där kostar en flaska typ 250 kronor. Det är en mousse som man tar på, den är sjukt dryg så överdriv inte!


15 kommentarer15 kommentarer om “Bästa BUS’en!”

  Skit snygg klänning! 🙂 och innehållet så klart 😉

  Svara

  Hej Petra!
  Jag tänkte höra med dig hur du gjort för att ta dig dit du är idag.
  Vad gjorde du för att få det jobb du har idag?
  Om man skulle vilja arbeta med dig hur ska man göra då? 🙂

  MVH Anni

  Svara

  Vill du inte lägga 480 kr på St.Tropez-moussen, finns den på gourgeousshop.co.uk för 23£, tullfritt men med en frakt på 10£ 🙂

  Svara

  Men vilka former, kvinna! Snygg klänning! Ett annat BUS-tips i budgetklassen är Åhlens egna.

  Svara

  Snyggo! Jag har inte testat St Tropez men rekommenderar Kicks egna BUS! Typ 85 kr och doftar helt ok.

  Svara

  Den finns på Cow parfymeri för 325:-! 🙂

  Svara

  Hej! Har följt din blogg nu ett tag, du har typ blivit en del av min vardag. Det jag älskar med dej är du är dej själv och struntar fasiken i dem andra i den lilla blogg världen 🙂 go fashion girl ;))

  Svara

  Hej! Har följt din blogg nu ett tag, du har typ blivit en del av min vardag. Det jag älskar med dej är du är dej själv och struntar fasiken i dem andra i den lilla blogg världen 🙂 go fashion girl 😉

  Svara

  Hej! Har följt din blogg nu ett tag, du har typ blivit en del av min vardag. Det jag älskar med dej är du är dej själv och struntar fasiken i dem andra i den lilla blogg världen :)) go fashion girl 😉

  Svara

  Snygga Petra! Om du slutade spänna ansiktet på bilder så mycket skulle ditt ansikte komma mer till sin rätt.. Cuz girl you fierce men lägg ner skitnödighets fejjan.

  Svara

  weej! thanks! sometimes it’s great to live in the u.s.

  Svara

  Kul med såna tips! Mer sånt och mer smink!!! 😀

  Svara

  GUD! Jag avgudar din inredning, Jag har inte följt dig så mycket förr så du har säkert skrtivit var allt kommit ifrån och så när du flyttade in, Men hade varit kul att ibland kanske skriva lite, var sakerna är ifrån:)

  Du kanske bara vill svara nu, var mattan du har under soffan är ifrån och det glaset på inlägget innan, på brickan.
  Tack tack…

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här