Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserad

Nytt nummer

15:24 | januari 4, 2012

Nu ska nästa nummer av Metro Mode planeras!


5 kommentarer


5 kommentarer om “Nytt nummer”

  Nam nam nam säger jag bara! Tidningar <3

  Svara

  Hej! Du brukar inte svara på kommentarer, men kanske kan få ett svar på denna fråga iaf eller om du kanske redan skrivit om detta. Din träning ser så kul ut, är det i grupp med några personer, en PT eller annat?? MvH 🙂

  Svara

  Jag ser att du äter Yasmin, jag åt de i ett och ett halvt år och fick sedan en blodpropp av de. Innan jag tog Yasmin hade jag tagit Trionetta i ett och ett halvt år men slutade med de då jag inte mådde bra av de. Hursom, alla utredningar som gjordes på mig visade att det enbart var Yasmin som orsakade min blodpropp och jag fick under 6 månader behandling mot den. Det var den jobbigaste tiden jag har upplevt och jag skulle inte önska min värsta fiende att genomgå något sådant. En bekant till mig tog Yasmin och fick även blodproppar (notera i plural) i huvudet av dem.
  Jag vet att de motverkar acne och dålig hy men jag vädjar dig att sluta med de då de är riktigt farliga vilket inte framgår. Framförallt vill jag inte att de marknadsförs eftersom jag vet att de är farliga.
  Jag hoppas att du läser detta och att det kan få dig till att tänka på att välja alternativa preventivmedel.
  Om du har frågor kan du maila mig på den angivna mailadressen.
  Allt gott!
  Vänligen,

  R

  (Obs! har under ett tidigare inlägg kommenterat samma sak, vill bara att detta ska nå fram till dig och ev. läsare)

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow