Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:24 | januari 4, 2012

Nytt nummer

Nu ska nästa nummer av Metro Mode planeras!


5 kommentarer5 kommentarer om “Nytt nummer”

  Nam nam nam säger jag bara! Tidningar <3

  Svara

  Hej! Du brukar inte svara på kommentarer, men kanske kan få ett svar på denna fråga iaf eller om du kanske redan skrivit om detta. Din träning ser så kul ut, är det i grupp med några personer, en PT eller annat?? MvH 🙂

  Svara

  Jag ser att du äter Yasmin, jag åt de i ett och ett halvt år och fick sedan en blodpropp av de. Innan jag tog Yasmin hade jag tagit Trionetta i ett och ett halvt år men slutade med de då jag inte mådde bra av de. Hursom, alla utredningar som gjordes på mig visade att det enbart var Yasmin som orsakade min blodpropp och jag fick under 6 månader behandling mot den. Det var den jobbigaste tiden jag har upplevt och jag skulle inte önska min värsta fiende att genomgå något sådant. En bekant till mig tog Yasmin och fick även blodproppar (notera i plural) i huvudet av dem.
  Jag vet att de motverkar acne och dålig hy men jag vädjar dig att sluta med de då de är riktigt farliga vilket inte framgår. Framförallt vill jag inte att de marknadsförs eftersom jag vet att de är farliga.
  Jag hoppas att du läser detta och att det kan få dig till att tänka på att välja alternativa preventivmedel.
  Om du har frågor kan du maila mig på den angivna mailadressen.
  Allt gott!
  Vänligen,

  R

  (Obs! har under ett tidigare inlägg kommenterat samma sak, vill bara att detta ska nå fram till dig och ev. läsare)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här