Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserad

Januari Väder SUCKS!

15:03 | januari 4, 2012

Så här såg jag ut igår – eller jag hade spetsiga svarta klackar till men orkade inte kämpa mig till Rival på lunchen i dem. Jag är så trött på detta väder – imorse kändes det som om någon sprutade mig i ansiktet med en högtryckstvätt. Kan någon få bort detta ständiga regn? JAG VILL HA VÅR – NU! Vår är det bästa jag vet.

Idag ska jag och Carro se ”The Girl with the dragon tattoo”. Yey! Svinpepp.


4 kommentarer


4 kommentarer om “Januari Väder SUCKS!”

  Jag tycker det är himla befriande med en modebloggare som för en gångs skull har ass och tits. En fyllig och kurvig kroppsform. En person man liksom kan relatera till när man själv är väldigt bootylicous och har intresse för kreativitet och kläder. Det vill jag ge dig en eloge för, Petra. Jag hoppas innerligt att du inte faller för den spinkiga mode-normen. Bär dina kurvor med huvudet högt! Sedan vore det väldigt trevligt om du kunde föra fram det lite mer fylligare modet till metro mode. Ett tips bara, det vore nog väldigt uppskattat – med tanke på hur lite inspiration i mode tidningar det finns för oss mullisar.

  Svara

  Skulle gärna vilja se dig helt osminkad utan rouge..highlighter..puder ..allt! You go!

  Svara

  Vart har du köpt den där jackan! Skitsnygg verkligen! Har letat efter en sån länge men inte hittat någon..

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow