Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:03 | januari 4, 2012

Januari Väder SUCKS!

Så här såg jag ut igår – eller jag hade spetsiga svarta klackar till men orkade inte kämpa mig till Rival på lunchen i dem. Jag är så trött på detta väder – imorse kändes det som om någon sprutade mig i ansiktet med en högtryckstvätt. Kan någon få bort detta ständiga regn? JAG VILL HA VÅR – NU! Vår är det bästa jag vet.

Idag ska jag och Carro se ”The Girl with the dragon tattoo”. Yey! Svinpepp.


4 kommentarer4 kommentarer om “Januari Väder SUCKS!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kom till Göteborg så ska du få se på ”mysigt” väder ;P

  Svara
 • Jag tycker det är himla befriande med en modebloggare som för en gångs skull har ass och tits. En fyllig och kurvig kroppsform. En person man liksom kan relatera till när man själv är väldigt bootylicous och har intresse för kreativitet och kläder. Det vill jag ge dig en eloge för, Petra. Jag hoppas innerligt att du inte faller för den spinkiga mode-normen. Bär dina kurvor med huvudet högt! Sedan vore det väldigt trevligt om du kunde föra fram det lite mer fylligare modet till metro mode. Ett tips bara, det vore nog väldigt uppskattat – med tanke på hur lite inspiration i mode tidningar det finns för oss mullisar.

  Svara
 • Skulle gärna vilja se dig helt osminkad utan rouge..highlighter..puder ..allt! You go!

  Svara
 • Vart har du köpt den där jackan! Skitsnygg verkligen! Har letat efter en sån länge men inte hittat någon..

  Svara