window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | december 20, 2017

Århundradets Värsta Dejt och Soundtrack till Livet


Ni har väl inte missat att I Nöd och Lust är tillbaka – lite snyggare, lite härligare och förhoppningsvis även lite klokare. Som jag saknat podden, det är så härligt och typ nästan förlösande att bara prata helt ohindrat i en timme i sträck med en av sina absolut bästa vänner.

Det var säsongspremiär i förra veckan! Vi  avhandlar allt från jobbiga möten med gamla flammor till killar vi kunnat klara oss utan och våldsamma naprapater. Jag definierar min absolut sämsta dejt (kanske världens sämsta dejt) och pratar om problematiken med att bo ensam i en nödsituation medan Linn är fascinerad av fenomenet Skin Hunger.

I avsnitt nummer två snackar vi svartsjuka och att känna sig utanför. Dessutom lanserar Petra sin dröm om en makeover-salong och den eviga frågan om man verkligen kan vara vän med sitt ex besvaras.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Århundradets Värsta Dejt och Soundtrack till Livet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det där var så sjukt! Varför sa du inte bara att du inte var intresserad och att han kunde dra? Du låtsasgillade honom hela helgen och blir sur för att han inte åkte hem? Man ska aldrig anta att folk kan läsa tankar, bättre att säga som det är.

    Svara
  • Hej Petra, jag anmäler genast intresse till din makeover-salong! Jobbar som Verkstadschef och skulle verkligen behöva få hjälp med smink, hår och kläder!
    Det vore skitkul!

    Svara