window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:45 | april 11, 2013

mums

Alltså denna middag, dör! Vi kanderade valnötter, kokade röbetor och sedan in i ugnen med chevréost. Hej, kärlek i munnen. Nu ska vi ut på en långpromenad för att få lite energi till vårt stundade kvällsjobb. Så otaggad om jag ska vara ärlig, bara att bita i det sura äpplet. 
DSC_6616 DSC_6619


5 kommentarer



5 kommentarer om “mums”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur kanderar man valnötter! Pepp på den lunchen imorrn låter supergott

    Svara
  • Jag äter bara raw food och veganskt men älskar den kombinationen alltså med rödbetor och valnötter!! Yummmmm. Rödbetor är helt fantastiskt för en och valnötterna gör också underverk!!

    Svara
  • Ser helt underbart gott ut! Nu skall jag bara komma på ett sätt att över tala gubben min att det är gott 😉
    Kram

    Svara
  • Kanderar du valnötterna med honung? Please tell meee!!

    Svara
  • Åhh såg så gott ut., vill också veta hur du gjorde med valnötterna!! Ha en fin helg!!

    Svara