window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | januari 25, 2020

It’s a bumby road.

Petra Tungarden Gravid outfit-4

Klänning Wolford (på rea), Kavaj By Malene Birger, Väska Proenza Schouler, Boots (Carros) Ducie, Smycken Safira, Halsband med flera sötvattenpärlor C’Shell. 

God morgon favoriter!

Jag har verkligen gått och blivit en riktig rutinmänniska sedan jag blev gravid. Vaknar 06.30-07.00 varje dag oavsett om det är vardag eller helg. Eftersom jag numera oftast lägger mig lite tidigare på helger än innan det började växa i min mage. Jag har i och för sig aldrig varit ett speciellt fan av att sova mer än nödvändigt. Gillar inte alls att ligga och dra mig i sängen. Där är jag och Markus natt och dag, det är nämligen hans specialité. Så när Markus kommer vakna om en timme har jag hunnit: färga ögonbrynen, lägga en ansiktsmask, tvättat, varit på en långpromenad med Puck och jobbat två timmar. Jag älskar att få lite egentid på morgonen, tassa runt själv hemma och pilla med mina saker.

OKEJ, innan jag skriver något mer så måste ni lova att ni så fort ni får en ledig stund över bänkar er framför tvn och slår på ”The Outsider” på HBO. Carro tipsade om den igår – och jag slaktade alla tre avsnitt av den välgjorda psykologiska thrillerserien i ett nafs. Satt på helspänn i sängen och vet inte hur många gånger Puck vaknade i panik för jag ryckte till. Jag fullkomligt älskar mörka, tunga kriminalserier – så denna är helt i min smak. Om ni gillade serier som: Bron, The Killing, The Fall så kommer ni älska denna som är baserad på Stephen Kings roman.

Hörni nu är det bara 103 dagar kvar till Harrys beräknade ankomst. Men precis som SJ, så brukar ju förstagångsyngel vara försenade. Men men vet ju aldrig, ibland har man tur och tåget kommer i tid utan signalfel. Nu är det full aktivitet i kistan så fort jag är still och känner efter. Harry verkar tro att han har någon form av gratis åkband på Gröna Lund eller så kommer han bli streetdansare för det känns som han ligger som en upp- och nervänd skalbagge och liksom snurrar i piruetter i sin lilla slemmiga åkpåse livmodern. Minns när jag var på första ultraljudet och trodde att hela livmodern var Harry – och barnmorskan skrattade, sedan zoomande hon in på en liten liten liten osbåge i livmodern och sa: ”Nä, där är han”, haha.

Nu tänkte jag dra ner till färgbutiken och hämta några fler färgprover till vårt badrum är inte helt såld än, därefter ska jag filma lite mer till Youtubeserien, sedan bär det av ut till Lidingö för att äta lunch hos Ananda med Malin och ikväll kommer några kompisar över på middag.

Petra Tungarden Gravid outfit-3

Petra Tungarden Gravid outfit-5

Petra Tungarden Gravid outfit-7

 

Petra Tungarden Gravid outfit-6  Petra Tungarden Gravid outfit  Petra Tungarden Gravid outfit-2


9 kommentarer



9 kommentarer om “It’s a bumby road.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här