window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

09:18 | januari 24, 2020

Jackor och kappor jag vill bära redan nu – och i vår!

Jackor – jag känner en sorts hatkärlek till dessa plagg. Hittar man en pangsnygg så är det ju verkligen  ett ess i rockärmen som sätter pricken över i:et i en look. Samtidigt känns det efter fyra månader av vinterjackor som att jag bara vill lufta benen och låta kläderna där under få ta plats. Som tur är finns det många riktigt snygga ytterplagg där ute som mer än gärna får stå i strålkastarljuset!

 

1. 2. 3.

Den gamla hederliga kappan går aldrig ur stil och är nog det säkraste kortet att ha hängandes i garderoben. Kappor i de neutralare tonerna går att matcha i all oändlighet och väljer du en i ull är de även förvånansvärt varma.

1. 2. 3.

Den oversizeade kavajen har länge varit en vapendragare i garderoben men jag har under senaste tiden börjar snegla lite mot kavajer i snävare silhuett. Speciellt med magen kan jag känna att en extra markering i midjan i form av skärp är ett smidigt sätt att få till en snygg silhuett.

1. 2. 3.

Pufferjackan verkar vara här för att stanna och kommer i både lång och kort modell. Själv är jag lite extra förtjust i puffern i läderimitation och bär frekvent min från Nanushka under årets kallare dagar. Man älskar ju när mode är både praktiskt och snyggt!

1. 2. 3. 4.

Läderrocken är nog det plagg jag är mest sugen på att sätta tänderna i på en gång. Tycker om att de kommer i flera härliga kulörer i vår och att det finns en silhuett för alla stilar.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Jackor och kappor jag vill bära redan nu – och i vår!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • GAH den kamelfärgade du bär <3<3<3

    Svara
  • Den kommer från Manurí från Seezona <3 <3

    Svara
  • Åh vad mkt fint! Är sugen på en skinndunjacka i olivgrönt (du är så oerhört snygg i din liknande) men hur hållbar tror du den är? Är det ngt som kan funka även nästa säsong t ex?

    Svara
  • Ja, den kommer fungera år efter år. Generellt så tycker jag att alla mina skinnplagg har längst livsläng i garderoben. Vissa plagg har snart 7 år på nacken och still going strong! Så jag säger kör! Kramar!

    Svara
  • Skorna du var på din story igår, typ kängor, vart ifrån?

    Svara
  • De är från DUCIE ; ) De är Carros som jag lånade. Beställde precis ett par egna, de är så sköna!!!

    Svara