window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

08:52 | juni 20, 2019

Fullt ös!

Adoore Napoli DressKlänning, Adoore Napoli. 

God morgon gänget!

Fan, jag försov mig idag. Det var längesedan det hände, hade bokat ett träningspass med Carro 07.30 på Becore men vaknade i panik 07.37. Puck har nämligen börjat vakna mitt i natten och skäller som en galning, alltid vid samma tid. Så idag var jag ute med henne 04.30. Jag undrar om hon ser spöken eller något, för det är inte sopgubben (eller renhållningsarbetare som det numera heter).

Nu börjar jag längta till lite lugnare dagar, har fortfarande ganska mycket jobb kvar och kommer fortsätta att arbeta till 11 juli när det bär av till Italien. Men jag längtar efter att kunna sitta mer koncentrerat framför datorn, inte flänga runt på samma sätt. Det har varit mycket möten och bränder som måste släckas.

Nu bär det dock av på ett roligt möte på Best of Brands. Adoore hänger nämligen där från och med nästa vecka, så vi ska ha ett litet event på torsdagen som ska spikas idag. Då måste ni komma förbi, det blir första butiken i Stockholm som har klänningarna. De har även lagt vantarna på de sista boho-klänningarna som är helt slutsålda (det kommer en påfyllning om 2 veckor).

Sedan väntar en riktigt trevlig dag! Vi har sommarlunch för Her Hour + Forni. Och på eftermiddagen åker jag och Lorpan ut till Fjäderholmarna på tu man hand eller okej, Puck är med. Kan inte minnas vi var på en date själva, har varit så galet mycket event, fester och bröllop. Men vi har typ inte suttit ner själva på riktigt på flera veckor, extra kul att vi ska fira en ny rolig grej. Japp, tiden bara springer förbi ibland!

Vi hörs lite senare, njut av värmen!

Adoore Napoli Dress-4 Adoore Napoli Dress-3


1 kommentarer



En kommentar om “Fullt ös!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här