window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | maj 22, 2019

Så här hade vi klätt oss på studenten idag, Bröllopsfrossa, Färgstarka fynd och Ekologisk skönhet.

Student-klanning-3_pp-kopia

SÅ HÄR HADE VI KLÄTT OSS PÅ STUDENTEN IDAG + 19 SNYGGA ALTERNATIV!

Medan vi med avund minns tillbaka till vår egna student och månaderna innan är det faktiskt många av er som har dagen framför er. Du som inte hunnit hitta din stass till den stora dagen behöver inte oroa dig! På Her Hour har vi nämligen plockat ihop våra respektive favoritutstyrslar för studenten.

Faller ingen av dessa stassar dig i smaken? Lugn! Vi har scannat av internet för fler festliga alternativ.

Student-klanning

Student klanning 2019.

Student klanning 2019

Outfit Brollopsgast

Klickade precis själv hem kjolen från Topshop efter att ha sett den i ett av våra plock, haha. 

4 PERFEKTA OUTFITS ATT BÄRA PÅ BRÖLLOP I SOMMAR

I bröllopstäta tider är det många som är på jakt efter den perfekta outfiten att äntra kärleksfesten i. Vår- och sommarbröllopen ser vi helst i starka färger och fina material, men om det är byxor, klänning, kjol eller jumpsuit är upp till dig. Matcha outfiten med roliga accessoarer och du är redo för festen!

Vi har tagit fram fyra snygga outfitidéer som du garanterat kommer glänsa i på bröllopet.

klanning-brollop-outfit

Hannah Sjostrom

10 MINUTERS HUDVÅRDSRUTIN MED HANNAH SJÖSTRÖM

Hannah Sjöström är journalist, författare och expert på ekologisk skönhet – dessutom är hon min gamla geniala chef. Läs allt om hennes front row i badrumsskåpet.

p etra-tungarden-brollop-klanning-30

24 BRUDKLÄNNINGAR ATT GÅ NER FÖR ALTARET I

Det vankas bröllopssäsong och jakten på den perfekta brudklänningen kulminerar. Som tur är har både kedjor och designers många utmärkta klänningar att gå ner för altaret i och vi på Her Hour har listat våra favoriter i butik just nu. Glöm inte att lämna in klänningen hos skräddaren för att få till den perfekta passformen utifrån just dina mått!

Brollopsklanningar

Brollop Her Hour.

ORIANA OCH SEBASTIANS ITALIENSKA SAGOBRÖLLOP VID GARDASJÖN

Efter en biltur i Italien 2013 bestämde sig Oriana och Sebastian att om de en dag ska gifta sig blir det ett bröllop i Italien – och i juni 2018 slog drömmen in. De samlade sina närmsta vänner och familj för en bröllopshelg i staden Sirmione vid Gardasjön.

Brollop Her Hour


4 kommentarer



4 kommentarer om “Så här hade vi klätt oss på studenten idag, Bröllopsfrossa, Färgstarka fynd och Ekologisk skönhet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jättekul att ni har med fina bröllopsberättelser på Herhour(tycker ju jag som ska gifta mig nästa sommar och behöver massa inspiration!) men hade också varit kul om ni hade kunnat skriva om lite mer ”normala” bröllop så vi som inte har obegränsad budget skulle kunna känna igen oss, om du förstår vad jag menar:)

    Svara
  • MEN GRATTIS SNYGGO!

    Vad kul att du gillar bröllopsfliken.

    Vi försöker få in fler ansökningar ; ) Det här är läsare som skickat in sina berättelser. Vi vill lyfta alla typer av bröllop. Ska göra en ny shout out i bloggen så ska vi se om det rasslar till!

    Svara
  • Sirmione måste jag åka tillbaka till! När jag var där sist var jag gravid och illamående. De andra drack goda viner och roade sig medan jag mest undrade vad jag skulle äta för att dämpa mitt mående. Inte värdigt beteende vid Gardasjön ju!! 🙂

    Svara
  • Så himla härligt att du tipsar om ekologisk hudvård!! Mermermer:))

    Svara