window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:09 | maj 20, 2019

Weekly Plans

Adoore klanning Petra Tungarden
God morgon mina favoriter!

Det känns som det var en evighet vi pratade med varandra, även fast det bara gått två dagar. Det är så häftigt med bröllop tycker jag, att man slungas in en kärleksbubbla som känns som en hel vecka, trots att det bara gått en helg. Där omvärlden nästan slutar att existera, man är så inne i nuet, helt närvarande. Tror jag haft 15 minuter skärmtid på mobilen under hela helgen.

Det är så festligt att så många nära vänner gifter sig, det blir en helt annan sak. Känner mig alldeles bubblig av all kärlek som florerat den här helgen. Malin, bruden, är ganska tuff, med skinn på näsan – och det gjorde mig extra rörd att se henne i den situationen, helt utan gard. Åh, de var så vackert allting – de är så självklara för varandra.

Vi körde ner till Marstrand i fredags morse och kom hem igår kväll. Måste erkänna att jag är rätt mör idag. Då Pålle och Uchenna är bortresta så bestämde jag mig för att starta morgonen med att svara på mail ifrån sängen. Sitter fortfarande kvar här och knappar på tangenterna med en snarkande Puck vid min sida och en kaffekopp stor som en balja. Ibland är det soligt att vara egen, riktigt bra start på den här veckan.

Ska vi kika på resterande dagar? JA! Så glad att jag inte har så mycket inbokat den här veckan så jag kan lägga massa tid och kärlek på bloggen.

Måndag: Jobba hemifrån, PT-pass på Kampsportslabbet (hjälp!), därefter ska jag sätta mig på kontoret och springa förbi Adoore på ett möte. Kvällen avslutas med ett LPG-pass.

Tisdag: Medverka i Expressen tv, i formatet ”Dina Pengar”. Sedan bär det av till Emelie på Hairtalk för nytt barr och resten av dagen spenderas på kontoret.

Onsdag: PT-pass på Kampsporslabbet. Heldag på kontoret. På eftermiddagen håller jag i ett event på Clarion Signs takbar tillsammans med Jacobs Creek.

Torsdag: Plåta två samarbeten. Ska förbi en Traderafest på kvällen.

Fredag: Arbeta med Adoore. Lunch för By Malina på Hallwyska.

Och sedan är det helg igen! Ska verkligen hinna stöka undan massa saker under veckan, för nästa vecka bär det av till Athen för ett bröllop. Vi har passat på att ta några extra dagar, så vi är borta en hel vecka med ett gäng kompisar.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här