window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

22:11 | april 16, 2019

Maldiverna dag 2: Makalös frukostbuffé, Promenad runt ön, Chic Glassbil och Favorit i repris.

Maldiverna Halaveli Constance Hotel-31

Nu har vi åkt vridit tillbaka klockan och befinner oss på en ö i norra indiska oceanen. Jag pratar såklart om Maldiverna. Det är söndag morgon och solen skiner, som varje dag under vistelsen. Och vi traskar in från vårt boende på havet till land för att sätta tänderna i den enorma frukostbuffén.

Det största problemet jag hade under resan var när jag halvvägs på väg ut till vår semesterbostad insett att jag glömt sandalerna i huset och fick kubba tillbaka då trädplankorna blev varma som glödande kol. Inte ens mina härdade sulor pallade trycket. Inte till mycket till dilemma med andra ord.

Bast hotell Maldiverna_-8

Mm, finns det något som slår riktigt bra frukostbufféer. Äter inte ens frukost hemma, men på semestern blir det många långsamma tuggor.

Halaveli

Med fulla magar gick vi några meter och bänkade oss längst ut på stranden. Jag hade på mig en ny bikini från Love Stories (reklamlänk). 

Maldiverna Halaveli Constance Hotel-34

Sedan bestämde vi oss för att gå runt ön. Markus var mest upptagen med att gå och filma baby sharks. Samtidigt som jag gick bredvid och nynnande på låttexten.

Maldiverna Halaveli Constance Hotel-36 Maldiverna Halaveli Constance Hotel-35

Wow, så vackra varelser. Hajarna trivdes bäst på andra sidan ön.

Maldiverna Halaveli Constance Hotel-35

Jag hade svidat om till en retro tight baddräkt som kändes som tagen från en James Bond rulle signerad Michael by Michael Kors som jag hade fått låna med mig.

Maldiverna Halaveli Constance Hotel-38

Vi avslutade hela rundturen med att lägga oss i varsin hängmatta ute på en flytande flotte i skuggan.
Maldiverna Halaveli Constance Hotel-29Maldiverna Halaveli Constance Hotel-28

Innan vi återigen var tillbaka vid poolen och en av strandresturangerna.

Maldiverna Halaveli Constance Hotel-39 Maldiverna Halaveli Constance Hotel-40

Vi ropade in några smårätter till lunch. Eftersom vi var som två barn i en godisbutik på frukosten fanns det inte mycket rum kvar när klockan slog lunchtid. Men något litet går alltid ner i min kista, finns alltid någon liten vrå som klarar en mumsbit till.

Maldiverna Halaveli Constance Hotel-41

På vägen tillbaka till vårt hus sprang vi in i ”glassbilen”. Japp, det var bara att gräva fram ny plats i magen för hemmagjord glass tackar man inte nej till. För övrigt borde alla ”glassbilar” ha ovanstående outfit, väldigt chict. Det bästa med Constance Halaveli var alla små dagliga överraskningar.

Ganni Wakakuu

Sedan gjorde jag mig piffig och svidade om till mitt mest djuriska plagg från Ganni (glöm inte att koden: petra15 er 15% rabatt på wakakuu, den gäller till 18 april. Koden gäller inte på Toteme, Acne eller Moncler).

Bast hotell Maldiverna_-3 Bast hotell Maldiverna_-4

Gjorde en favorit i repris och baljade i mig en margarita med solnedgången som scen.

Bast hotell Maldiverna_

Min kära man (yes, pluspoäng) fick också vara med på en bild för en gångs skull. Jag har köpt ett nytt objektiv som gör bilderna löjligt skarpa och sådär härligt blurriga. Dock måste personen som håller i kameran nästan backa ut i havet för att få med två turtorduvor i bild, då det är ett fast objektiv som är väldigt inzoomat.

Bast hotell Maldiverna_-6 Bast hotell Maldiverna_-7

Sedan provade vi en ny resturang som startade med hummersoppa, en riktigt fin köttbit och en hel annans till dessert.

Japp, hörni det var dag två på semestern. Åtta soliga dagar kvar att bocka av i bildväg.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Maldiverna dag 2: Makalös frukostbuffé, Promenad runt ön, Chic Glassbil och Favorit i repris.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men alltså kvinna herreguuuud vilket ställe ni varit på! Om man googlar paradiset lär det här vara bilderna som dyker upp. Största kramen och som alltid stort tack för världens bästa blogg som alltid livar upp <3 Kram Ida

    Svara
  • Jag fattar inte. Hur går det till när man lånar en baddräkt?? Lånade du den av en kompis eller presskontor? Om du lånade den från ett presskontor, bara tvättar du den och lämnar tillbaka och nästa vecka lånas den ut till någon annan? Känns ju som att låna nån annans trosor…Upplys mig om hur detta går till! =D

    Fantastiskt ställe förövrigt. Min morbror reste till Maldiverna i mitten på 80-talet och hängde där i tre månader, jobbade lite som kock. Då fanns inga lyxhotell eller bungalows ute i vattnet. Då var det verkligen en orörd paradisö.

    Svara
  • Hahaha ville också fråga hur det funkar att ’låna’ en baddräkt! Verkar rätt… weird.

    Svara
  • nämen så trevligt!!!

    Svara