window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:57 | december 11, 2018

Sjuk

Idag känns det som att livet runnit ur mig, är helt sänkt och utmattad. Känt mig småsjuk i en vecka, men som att det liksom inte brutit ut. Det känns som att hela huvudet är proppat med bomull och att det värker i varenda liten led i kroppen. Känner mig som ett febrigt ynkligt litet barn. Min härliga klagosång forsätter kvittra för till råga på ”allt” har jag universums PMS, min östrogenhalt är i botten.

Eftersom jag alltid har extremt mycket energi blir det så påtagligt när jag känner mig sjuk. Jag är typ som reklamen för män som blir förkylda och tror att de håller på att dö. Så känner jag mig, döende. Tömd på energi. Nere.

Är ni lika patetiska som mig när ni blir sjuka? Det är som reservbatteriet tar slut.

Så nu har jag bestämt mig för att vara extra snäll mot mig själv. Jag ska avboka mitt träningspass, gå hem från kontoret, köpa med mig någon god lunch. Kanske till och med unna mig en påse godis – och cola light. Väl hemma ska jag borra in mina frusna tår i min elektriska fotvärmare, dra ut bakstycket till kudden i soffan, så jag hamnar i perfekt ”sitta med datorn i knäet” position och sätta på ”The Holiday” i bakgrunden och tända alla ljus i hela lägenheten. Min bästa film för ”mysigt surr” i periferin att knappa på tangenterna till. Typ också slå på tunga artilleriet och stänga av mobilen.

Men kika in senare i eftermiddag så får ni ett peppigare – och framför allt festligare inlägg med massa härlig inspiration.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Sjuk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh nej, stackare! Jag blir precis som du, tror att jag är döende när jag blir sjuk 😂 Älskar även the holiday. Blir alltid sjukt (lol) peppad på att köpa en gullig cottage och mysa runt cashmere med öppen brasa. Handla pasta med öppen vinflaska i en liten affär haha. Krya på dig!! Hade lätt lagat en smarrig pasta till middag om jag var du. Eller vad säger jag. Jag hade guiltat min man till att göra det eftersom jag var sjuk! 😜

    Svara
  • Skönt att fler blir ynkliga och halvt döende när de är sjuka! 😅 Känner igen mig massor i det du säger. Nu har jag varit sjuk i 4 dagar och det går åt rätt håll men fy fasen vad trist det är och så ynklig man är.

    Krya på dig & vi vet ju båda att vi kommer tillbaka som världens energiknippen när vi blivit friska igen 💃😘

    Svara