02:30 | april 8, 2016
Äntligen Glutenfritt Knäckebröd
I samarbete med Friggs.
Det finns inget jag tycker är bättre än att krypa ner i soffan framför Nyhetsmorgon med en riktigt bra frukost uppdukad framför mig. Som ni vet har jag tidigare haft ett samarbete med Friggs där jag fått äran att sprida frukostinspiration med deras riskakor. Och jag älskar riskakor. Men något som jag älskar ännu mer, framförallt till frukost är knäckebröd.
Och nu har Friggs äntligen lanserat tunna krispiga glutenfria knäckebröd i två olika smaker Chia & Vallmofrö och Sesam & Linfrö. Något jag verkligen gillar är att knäckebrödet är ganska litet. Vilket i sin tur genererar i att man kan göra dubbelt så många mackor med dubbelt så många pålägg. Jag har nämligen alltid beslutsångest och vill ofta ha en macka med ägg och avokado, en med leverpastej och saltgurka och en med en kompott av vad som finns i kylen för dagen.
Vill ni se tidigare frukostinspiration inlägg med Friggs? Klicka här!
Åh måste testa, lät så gott!
Men vart är det fantastiska porslinet ifrån??
Alltså Petra, jag vill bara säga att du är världens bästa förebild! Kramis