Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:54 | april 12, 2020

I’m BACK!

Hej och hå mina söta små påskägg!

Hoppas ni haft en mysig påsk, trots det rådande omständigheterna.

Sorry, för dålig uppdatering här de senaste två dagarna men jag bestämde mig för att ta en liten två dagars bloggpaus. Ibland behöver man bara ta ett break för att komma tillbaka med full växel. Man får dock inte ta ett för lång time-out för då är det svårt att hoppa upp på hästen igen. Då kan man nästan få lite scenskräck och undra hur tusan man gjorde. Det är precis som med träningen. Senaste månaden, kanske till och med månaderna nu har det knappt blivit någon träning för min del, inte sedan corona bomben. Planen var att jag skulle hålla igång så länge jag mådde bra och kände att jag orkade.

Jag ser alla dessa ”home workout” pass på instagram, men kommer mig liksom inte för. Trots att jag köpt hem ett hemmatränningskit från Pvolve som kostade skjortan. Pvolve har så många bra pass under sitt paraply.

Har ni tränat hemma?

Jag försöker promenera i den mån det går, men får ju sådan foglossning så vill inte överanstränga mig heller, men lunkar fram med Pucken. Får inte passera över 10 000 steg på en dag för då säger kroppen bestämt ifrån. Då är det ljumskar on fire för hela slanten. Kan inte heller sitta med benen i kors, då får man sig en elektriskt stöt från ljumskarna. Eller ligga med benen parallellt utan gravidkudde. Då vaknar man av en bättre elchock.

Jag tror jag gjort något riktigt klantigt. Har nämligen ställt in mig på att Harry typ ska dimpa ner nu – som en bättre påskpresent. Alltså komma för tidigt. Min mamma frågade varför jag gjort det när både jag och min syrra Millo gick över tiden och hon blev igångsatt. Så nu försöker jag programmera om hjärnan och ställa in mig på att det är en månad kvar ändå. EN MÅNAD, ett halvt sommarlov – en livstid kvar med andra ord.

Vore ju soft om alla vore större saker hinner komma som vagn, babyskydd, skötbord, säng etc. Vi beställde det för ett bra tag sen men sakerna har fastnat i och med corona. Men de skulle anlänt förra veckan, så bör ju dimpa ner nu efter påsk, håller tummarna för det. Belysningen till vårt platsbyggda hylla är fast i Italien, så den kan inte heller monteras. För det är utfräst i träet just för den ledslingan. Jaja, den kommer inom sinom tid. Vore bara kul att få piffa iordning allt, för nu ligger Harry saker på golvet, haha.

Känner mig riktigt taggad på att blogga loss så ska tidsinställa två smarriga inlägg till innan det blir frukost här hemma. Satte precis mitt kaffe i halsen och fick kaffe upp i näsan, som en kallsup med kaffe. Har det hänt er? Fy, vill kräkas. En parantes.


Men först och främst! Hur tjusig blev nya väggfärgen? Den är ännu finare i verkligheten! Den blev sådär parisiskt grön som jag trånat efter. Så många har frågat om färgkoden på instagram. Det är Alcros Salvia fast en egen liten mix efter tips från min kompis grymma inredaren Alexandra som sa att jag skulle prova att ta bort lite gult och färgmättnad. Nu är det ju våtfärg, men annars hade jag valt Alcros Pashmina (deras mattaste kulör).

ALCRO SALVIA – ÄNDRAD. 

BAS A
BW 46
CH 16
YX: 88

Vad fyndade jag på loppisen vi besökte i Södertälje? Jo, tackar som frågar en liten fin färgkoordinerad kompott. Detta var dock inte allt – resten får ni se i min VLOGG som kommer i dagarna.

Haha, köpte även med mig en bok: ”Smarta Snacks” som hade så många nyttiga goda recept. Får slänga ihop några så ni också får testa.


8 kommentarer8 kommentarer om “I’m BACK!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så otroligt snygg färg!
  Jag är också gravid, dock v 14. Jag hade mentalt ställt in mig på tvillingar, men enl BM så är det bara en. Förjävligt när man gör så mot sig själv haha. Kan fortf gå runt och fantisera om att det kommer 2.

  Svara
 • Haha samma här, jag var så besviken över att det var en och inte två, fast jag egentligen borde varit lättad och tacksam över att allt var som det skulle. Från och med vecka 25 ungefär började jag dock vara tacksam över att det inte skulle få plats 2 i magen, tycker det känns stort och trångt nog med 1.

  Svara
 • Haha, jag trodde också jag skulle få tvillingar. Kanske är en grej? Vet inte varför jag trodde det.

  Svara
 • Jag trodde min första skulle komma tidigt, vilket hon inte gjorde 😉 dock kom hon bara en dag efter BF så det räknas nog knappt som att gå över tiden!

  Nu är jag gravid med nummer 2 och räknar även med att han ska komma tidigt! 😂 dock tror jag det ändå är större chans denna gång! Håller tummarna för att han kommer typ 2 veckor tidigt 😉😉

  Svara
 • Ja, men nummer två har väl en tendens att sladda ut lite tidigare så håller tummarna för dig ; )

  Svara
 • Grattis Markus till den nya badrumsfärgen!! Håller med dig att den andra inte var en höjdare, hoppas du blev nöjdare denna gång:)

  Svara
 • Blev så fint!😁 jag är nyfiken på vad de blå nyanserna ni hade målat med hette, minns du det?😊

  Svara
 • Hej Petra! Du är så vacker och det blev verkligen så snyggt med väggfärgerna! Var har du köpt klänningen på den första bilden? Så himla fin!

  Svara