window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Clinique

09:00 | oktober 25, 2019

Jämnare hudton, lyster och vårdande hudvård – Helt enkelt Even Better.

Clarins Even Better Foundation

Jag minns hur jag låste in mig i badrummet på nedervåningen och började rota i mammas badrumsskåp, det var det bästa jag visste att prova, klämma och känna på hennes produkter. La omsorgsfullt hennes mascara, en gång minns jag hur jag till och med lyckades pilla in hennes färglinser i ögat som det sedan tog mig en timme att få ut, skamset öppnade jag dörrhaspen och smet ut med rödsprängda ögon pågrund av nyfikna fingrar. Något som jag ofta tassade ner för trappan och lånade om kvällarna var hennes smaragdgröna förpackning som man drog ut undertill där den ljusgula Cliniquetvålen gömde sig. En produkt, som förbättrats genom åren men som än idag trots alla dessa år fortfarande är en storsäljare, 18 år senare.

Något Clinique är kända för är att de ständigt förbättrar sina produkter och folks vinnande favorit, genom att komma på nya innovativa lösningar. Den senaste produkten är deras foundation Even Better SPF15. Det är inte bara en foundation – utan den jobbar även för att minska pigmentförändringar och ger en jämnare hudton.

VAD JAG VILL HA UT AV EN FOUNDATION. Vad vill du ha ut? 

Alla har olika hy – och de flesta vill inte ha ut samma sak av sin foundation. Därför finns Even Better serien i tre olika täckningar, däremot är hudvården densamma. Jag gillar inte för täckande foundations, men inte heller så tunna som en cc:cream, utan något däremellan. Jag vill att min hud ska lysa igenom – däremot är jag lite rödflammig, så det jag främst vill få ut av min foundation är en jämn och slät hudton och förbannat mycket lyster. Att Even Better dessutom jobbar hårt för att förbättra min hudkvalité är ett stort plus i kanten.

Yes, för samtidigt som det är en foundation så jobbar den konstant på att förbättra huden på djupet. Produkten har nämligen en avancerad formel pepprad med C-vitaminer som ger huden ny glöd. SPF:en gör att huden inte heller exponeras för solens skadliga strålar, vilket i förlängningen minskar risken för pigmentförändringar drastiskt.

Det jag tycker är lite extra kul är att foundationen finns i hela 56 nyanser vilket gör att fler kan ta del av den. Det finns dessutom ett brett spektra av gulare nyanser, vilket jag personligen föredrar. Jag själv varvar mellan tre kulörer beroende på vilken tid det är på året. Jag använder mig ofta av två olika nyanser, haha en när jag gjort brun utan sol – och en när jag är mitt vanliga höst– och vinterbleka jag – och ibland är jag någonstans mittemellan så då är det kalas att kunna mixa ihop sin alldeles unika färg.

För att få ett ännu bättre, slätare och långvarigt resultat rekommenderar jag alla att grunda med en primer. Jag bär primer även när jag går osminkad, det är som verkliga livets snygg filter på instagram, dessutom får det sminket att sitta hela dagen.

Är ni också sugna på att testa? Just nu har jag en rabattkod där ni får 25% rabatt när du uppger PETRA25 fram till 10 november på clinique.se. Rabattkoden är giltig på HELA sortimentet (förutom Clinique ID serien).

Sväng förbi närmsta Clinique stånd så hjälper de dig prova ut din nyans, de är riktigt trevliga damer i disken på Åhléns City, där kan ni dessutom få med er ett test hem för några dagar så ni kan prova den hemma först.

 

Clinique Event Better_-11  Clinique Event Better_-14
AT0A0544_pp


9 kommentarer



9 kommentarer om “Jämnare hudton, lyster och vårdande hudvård – Helt enkelt Even Better.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • ååå ska köpa nu!! Vilken nyans använder du? Du nämnde att du dras till de gulare tonerna och det gillar jag med. Antar att du har w eller n då? Men vad mer 😍 säg gärna så jag kan se lika flawless ut

    Svara
  • Jag har nr 38 och 18 kramar!

    Svara
  • Hej! Förlåt, menar 38 och 12 skrev fel ; ) Kramar!

    Svara
  • Jag undrar också vilka färger du har vill beställa men inte tid att ta mig till någon butik och testa. Kram

    Svara
  • Hej!

    Jag har nr 38 och 18 ; ) Kramar!

    Svara
  • Hej! Förlåt, menar 38 och 12 skrev fel ; ) Kramar!

    Svara
  • Konstruktiv kritik: Tråkigt att du kastar ut samarbete efter samarbete men inte skapar en dialog med dina läsare när de undrar något som samarbetet handlar om. I detta fall färgen på din foundation.
    Samarbetena känns inte speciellt genuina när man pumpar ut dem och inte änns bryr sig om sina läsares funderingar.. tycker verkligen du har en grym blogg men för att den ska bli bättre i fortsättningen var jag tvungen att slänga in denna kommentar, riktad till dig och flera influensers.

    Svara
  • Hej!

    Men gud, jag brukar alltid svara på kommentarer : ) Brukar vara noga med det. Måste blivit något fel då jag svarade inloggad i systemet, och de inte publicerades. Kramar!

    Svara
  • Men ska bli bättre på att svara snabbare så tar helt åt mig kritiken.

    Svara