window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:17 | juni 25, 2013

smaklökar

Ibland blir jag orolig för mig själv – jag kan blanda de mest oklara sakerna tillsammans. Idag skulle jag egentligen haft en trerätters rawfoodmiddag hos mig (haha, fråga mig inte ens)- men istället blir det Heart of Dixie hos Forni. Så nu har jag massa mat hemma. Så jag slängde ihop ekologiskt surkål som tydligen ska vara det typ bästa du kan äta för din mage enligt min hälsoguru Hannah, med avocado och jalapeños (ÄLSKAR SKITEN) på världens dyraste ekologiska kex från Renée Voltaire. Varför ska allt som är nyttigt vara så förbannat dyrt? Det som är glutenfritt osv kostar ju en jäkla förmögenhet. Ja, jag vet dyrare råvaror men ett paket vanliga riskakor kostar typ 11 spänn, de här kostar 49 kronor. Det är ju helt orimligt egentligen.

Om jag fick bestämma skulle det vara  jalapeños i allt! Jag kan äta det till frukost, lunch och middag!

DSC_0494
DSC_0499DSC_0503


5 kommentarer



5 kommentarer om “smaklökar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var kan man köpa kokosnötvatten? 🙂

    Svara
  • Typ lite överallt ; ) Finns typ i alla matbutiker : )

    Svara
  • Haha åh vad underbart, jag är precis likadan! Mer jalapenos åt folket!

    Svara
  • Testa gör kex själv? Jag har inte provat ännu, men liveitloveit.shapemeup.se skriver såhär:
    ”grodda bovetet i ett dygn ungefär (blötlägga) och sedan skölja av ordentligt. Dessutom kan man ju smaksätta som man vill. Banan, dadlar, fröer, kryddor. Mixa ihop till en gegga, gärna med chiafrön eller linfrön som legat i blöt och svällt till sig. In i ugn. Voltairs är ju raw så de torkas på runt 40 grader i maaaaassvis av timmar. Har man inte tid och lust till det kan man alltid gör de på 200 grader i typ tjugo minuter”

    Svara
  • Var detta din middag?!?
    Hur överlever du på så lite när du tränar så hårt?

    Svara