11:35 | mars 19, 2013
yummie for the tummie
Gah, förra veckan levde jag på min tonfiskröra och broccolisoppa. Har skrivit om tonfiskröran förut, men måste tipsa om den igen. Den är nästan godast när den fått ligga i ett dygn i kylen och gojsat till sig.
Gör så här:
Blanda 1 creme fraiche light burk
1 1/2 matsked äkta majonnäs
Hacka massa saltgurka (älskar det)
2 matskedar kapris
färsk dill
röd caviar på burk
2 burkar tonfisk i olja
hacka en halv rödlök
skiva ett kokt ägg
salt
peppar
citron
Servera i en avokado, på en finn crisp eller ät röran som den är! Perfekt frukost!
Eller min nya favvo chilibroccolisoppa med murkelsvamp och schalottenlök.
Gör så här:
Stek schalottenlök och murkelsvamp. Släng ner det i matlagningsgrädde och vispgrädde i en kastrull.
Tillsätt kalvfond, salt, peppar och chili.
Koka upp broccoli och mixa, sedan ner med det i soppan – låt den dra. Tillsätt lite vin.
Love!
http://oppositelipstick.blogspot.be/
ser as gott ut!
gud så gott 😀
Vilka vackra blommor på bilden med broccolisoppan! Vill ha!
Men mums, älskar tonfisk. Måste prova din 🙂
från Ankpung Bloggar om att leva med skyddad identitet, att förlora sina föräldrar i cancer, och att vara en mamma till en liten son.
Ganska så mkt fett :S
Ser gott ut!
Måste passa på och fråga varifrån din ljusstake på bordet kommer ifrån?
Alltså tonfiskröran blev så jäääkla god!! MEN min blev typ brun? Haha vet inte riktigt vad jag gjorde för fel??
Vart kommer grytunderlägget från som syns i samma bild som klong-ljusstaken? Jag döör så snyggt!
//Therese
Grytunderlägget kommer från Svenst Tenn. Tror det kostar ca 500.
Vart är den första tallriken ifrån? superfin!