window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:41 | oktober 3, 2012

Livstecken

Jag lever! Fasiken, wifi:er är mer än crap här. Och fungerar, om det gör det på bara en enhet åt gången. Igår åt jag den godaste lunchen ever! Jag har kommit underfund med att jag nog är big time gluten! Min mage blir så jävla uppsvullen så fort jag äter bröd, potatis, pasta osv. Så nu testar jag att utesluta nästan allt ur kosten och jag känner mig redan, bara 4 dagar senare lite bättre!

Något som däremot inte lever är min röv. Varje morgon 07.00 har jag kört pass med Nick! Bara lår och rumpa, plus 3-4 till pass om dagen. Hej, tight ASS!

20121003-143941.jpg

20121003-144003.jpg

20121003-143950.jpg

20121003-144016.jpg


14 kommentarer



14 kommentarer om “Livstecken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! det är många som mår så mycket bättre av att sluta äta saker med gluten i, bland annat jag. man måste inte vara glutenallergiker för det men jag tror helt enkelt inte att våra kroppar är skapta för att äta gluten!

    Svara
  • Ingen gluten i potatis dock.

    Svara
  • 1. Din grammatik och meningsuppbyggnad är nog något av det värsta jag någonsin stött på.
    Att börja en mening med ”och” är och har alltid varit ett av de största fel man kan göra i det svenska språket.

    2. Uttala dig inte om gluten-intolerans om du inte vet vad detta innebär.
    Man kan inte vara ”gluten” då detta inte skulle göra dig till människa, utan till ett protein.
    Den rätta termen är ”gluten intolerant” eller om man så vill ”gluten allergiker”.
    Gluten finns med all säkerhet inte i potatis, det skulle vara en enorm missbildning om potatisar började innehålla gluten. Potatismjöl används exempelvis som redning istället för vetemjöl i såser m.m –
    många gluten intoleranta ersätter ofta vetemjöl med potatismjöl.
    Om du vill kalla dig för ”gluten intolerant” föreslår jag att du går och skaffar dig en riktig diagnos, innan du använder ”gluten intolerant” som formellt uttryck.
    Du bör kolla upp detta och se om det verkligen är något istället för att ställa egna diagnoser, är det något så vill du nog ha reda på det dessutom.

    Svara
  • Du verkar vara en riktig kul tjej du Julia.

    Svara
  • Hej Julia!
    Rent språkligt kan du inte skriva ”gluten intolerant” utan för att vara språkligt korrekt, som jag utifrån ditt besserwisserinlägg mycket gärna vill vara, skall du skriva ”glutenintolerant” . Särskrivningar är något du som så jävla grym språknazist inte borde beblanda dig med. Även ”gluten allergiker” är fel, ordet du söker är ”glutenallergiker”. Ordet får en helt annan klang än om du sätter ett mellanslag mellan. Ska du rätta andra? Tror inte det! Hej då Julia.

    Svara
  • Julia, det är helt okej att inleda en mening med ’och’. I vissa texter är det rentav ett medvetet stilistiskt drag.
    Det är däremot inte kosher att särskriva.
    Tagga ner med ’app app app!’-attityden och vänta med att sätta på dig petimeter-mössan tills du faktiskt kan språkets alla vinklar och vrår själv.

    Svara
  • Håller med! Tagga ner lite Julia 🙂

    Svara
  • Äh! Fan vad bitchiga alla är. Man fattar ju även när man skriver gluten…

    Jag har gjort lite som dig det senaste året, dvs haft perioder då jag uteslutit mycket stärkelserik mat och ätit mkt sallad och protein. När jag sedan nu det senaste börjat blanda så är det fruktansvärt. Jag får så ont i magen att jag ibland har svårt att sova. Testade mig för gluten, men icke.
    Jag tror man helt enkelt får problem när man dietar fram och tillbaka. Fast du kan ju vara det ändå, men du fattar vad jag menar….

    Svara
  • Det kan även vara IBS du har. Det är väldigt vanligt och vissa har mer problem än andra. Det är nåt med att tarmen inte kan ta upp vissa saker, oftast är det sådant som du nämner som pasta, bröd, potatis, fibrer osv. Googla det! 🙂

    Svara
  • Man är inte gluten bara för att man blir lite uppsvälld, det blir man av kolhydrater!

    Svara
  • man kan visst bli uppsvullen av gluten. väldigt uppsvullen t.o.m!

    Svara
  • svullen är det minsta problemet. konstant kramp i magen, rännskita, allmänt illamående och känsla av att vara sjuk.
    eftersom gluten skadar tarmarna mår man inte bättre på ett par dagar, snarare veckor, för vissa månader.

    så ja, troligtvis kolhydratsöverdos.

    mvh, emilia

    Svara
  • Ett tips ! http://www.kunskapskällan.se

    Svara
  • Kan inte du ge tips på övningar som tränar rumpa och lår?

    Svara