window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

18:45 | december 14, 2020

17 nyårslooks att fira in det nya året i

petra-tungarden-nyar

Det nya året närmar sig med stormsteg och vi är nog många som drar en lättnadens suck när klockan slår 00.00 och det är dags att vända blad från ett minst sagt kaotiskt år. Även om vi inte vet vad det kommande året har i planerna för oss känns det skönt att öppna ett nytt kapitel i livet -även om det bara är symboliskt.

Jag har som ni vet alltid gillat att klä upp mig i glitter och glam men i år känner jag att det är ännu mer speciellt att skåla in det nya året i en stass som signalerar extra allt. Det är nästan som att jag vill kompensera upp för alla de förlorade utekvällarna från året som gått, haha. Även om man bara är med närmsta familjen så kan man unna sig en jävla massa strass och glitter.

nyarsklanning-6

Jag finner inga ord för hur mycket jag älskar den här stassen från Rotate – om ni använder min kod Petra20 så får ni 20% rabatt på alla nyheter från Wakakuu fram tills på söndag – klick, klick, klick! 

nyarsklanning-5

petra-tungarden-nyar

1. 2. 3. 4.

METALLIC

Det finns inget som skriker nyårsnatt mer än en silvrig stass från topp till tå. Blanda metallic med paljetter och strass för att maxa looken. Eller så kan du fokusera på några få vräkiga detaljer som får all uppmärksamhet och sedan kompletterar du looken med dina vardagshjältar i form av kavaj eller vit skjorta.

 

petra-tungarden-nyar

1. 2. 3. 4. 5.

Paljettbeströdda byxor känns som en solklart hit att dansa in det nya året i. För en sofistikerad look hade jag matchat med kavaj i storleken större och ett par silvriga klackar.

 

1. 2. 3. 4 .5. 6. 7 .8. 9. 10. 11. 12.

DRESS TO IMPRESS

Klänningen känns ändå som de plagg som är närmast förknippad med nyårsnattens bravader. I år känns det extra kul att hoppa i ett par svindlande klackar, dra på sig sin snyggaste klänning och lägga lite extra tid på sminkningen. Även om det bara är de närmsta man firar med hemma i vardagsrummet. Skin ikapp med fyrverkerierna och vinka hejdå till 2000-talets tröttaste år!

nyarsklanning-7

Nej, men det här kittet då? Också från Rotate såklart! Väskan kommer från Gestuz! Finns också på Wakakuu – klick, klick, klick!

Koden gäller som sagt på alla nyheter!

nyarsklanning-8


3 kommentarer



3 kommentarer om “17 nyårslooks att fira in det nya året i”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Beställde precis Kavaj Judy, dags att lysa ut det här nya året!

    Svara
  • Beste Hundeschuhe, so great.

    Svara
  • Odofeet semelle orthopédique pied plat est conçu biomécaniquement

    Svara