window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

22:43 | november 17, 2020

Klänning på vintern -så stylar jag dem!

petra tungarden
Bild. Hanna MW & Rami Hanna för Elle. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Det finns ingen anledning att flytta upp dina favorit klänningar till vinden. Klänningen har fått ett oförtjänt dåligt rykte under vinterhalvåret den har faktiskt fler användningsområden än man kan tro vid första anblick!

fanny-ekstrand

Fanny Ekstrand

LÅNGÄRMAT UNDERTILL

De större, böljande klänningarna med lite vidd i ärmarna är perfekta att ha långärmade tröjor under. Känns det vid första anblick lite för crazy kan man börja med att köra svart polotröja med svart klänning över -glöm inte att ösa på med desto mer smycken i guld. Vill du däremot rikta alla strålkastarljus på dig hade jag valt en pastellfärgad tröja och matchat med en mönstrad klänning över.

 

petratungarden

Bild, Lovisa Barkman. 1. 2. 3.

OVERSIZE KAVAJ

En klassisk kombo som aldrig går ur tiden! En boxig kavaj eliminerar den romantiska känslan volangklänningen annars utger och med ett par knähöga stövlar är du redo för både jobb som fest.

 

Bild, Ellen Claesson. 1. 2. 3.

STICKADE TRÖJAN

Ett annat schysst sätt att bära upp klänningen på är med en oversize stickad tröja över. Det ger en illusion av att du har en kjol på dig vilket ger klänningen nytt liv. Vill du som jag framhäva midjan är skärpet det bästa stylingknepet för att trolla fram en timglas silhuett.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Klänning på vintern -så stylar jag dem!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här