window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:29 | november 6, 2020

En svindlande resa…

Nej, men snälla rara hur söt är Harry? Hur kan man bli sötare och sötare för varje dag. Han är nog den gladaste människan jag känner. Han har alltid ett leende i bakfickan. Jag tror Harpan är lika lycklig som mig att få vara utanför dörren och få lite nya intryck, även om det betyder att vi bara gått fram och tillbaka till kontoret.

Jag kämpar på med livet. Det är verkligen så kul att vara egen och driva företag och pyssla med något man älskar varje dag. Men samtidigt är det så läskigt. Adoore växer hela tiden och det blir mer och mer ansvar. Större utgifter, mer anställda. Jag brinner ju egentligen för det kreativa, för färg och form. För siluetter och perfekt balanserade klänningar mellan axlar och höft som smiter åt i midjan. Jag är -och kommer aldrig bli en strukturerad chef. Det är inte jag. Det är tur att det finns andra som är bra på de bitarna. Hade aldrig överlevt utan Frida som jobbar hos oss. Hon är verkligen en klippa, den mest organiserade människan jag känner. Hon har en pärm och mapp för allt.

Om några dagar lanseras AdooreÅhléns City! Vi skulle egentligen haft ett lanseringsevent – men eftersom tiderna är som de är så har vi fått ställa in det. Måste nypa mig i armen – är så stolt över alla våra återförsäljare som vi jobbar med. Hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att vi en dag skulle hänga på några av Sveriges finaste butiker och bästa webshopar. Minns när vi stod och packade ordrar i lägenheten. Hela lägenheten var belamrad med kartonger och jag och Uchenna stod och slog in alla klänningar i vårt skimrande silverpapper för glatta livet.

Om några veckor är det dags att sälja in vårens kollektion. Man är alltid lite nervös när man ska visa upp vad man jobbat med och hur det ska tas emot. Det är som att stå helt blottad och naken framför ett gäng. Kommer dem tycka om det? Jag är så imponerad över komiker som vågar sig upp på en scen och ska få folk att skratta på beställning. Det måste vara en sådan enorm kick, men också helt svindlade obehagligt och läskigt. Som att kasta sig rakt ut för ett stup.

Hur fin är Harpans nya höstuniform? Fullkomligt älskar Bobo Choses (reklamlänk)de har så fina saker. Jag brukar alltid köpa lite för stora saker till Harry, så kavlar jag istället upp ärmarna och benen så han kan bära sakerna längre.

Mössan har han i flera färger från Arket (reklamlänk).

Lillkorven väger ju som tio paket mjölk och är nog 74 cm nu. Ska till BVC nästa vecka så får kolla läget då. Förstår inte hur han kan vara så tung? Han måste ha kraftig benstomme, haha. Man är helt slut efter man burit runt på honom. Igår när Forni och jag pratade så sa hon att Harpan och Dante typ väger lika mycket, hur sjukt är det.

Hans nya grej är att sträcka ut sin tunga. Det är så gulligt att han har en smilgrop. Han måste ärvt det av min brorsa.


5 kommentarer



5 kommentarer om “En svindlande resa…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad händer med HerHour? Har ni slutat producera material där? Lite oproffsigt kan jag tycka att bara sluta eller? Och visst bloggar Ellinor Löfgren på HerHour också nu? Är ni vänner eller hur blev det så?

    Kram

    Svara
  • Ge henne ett break, hon har precis blivit mamma… jösses

    Svara
  • Hoppas hoppas du som är lång kan hjälpa oss andra som är långa att skapa vackra kläder. Tycker det är så svårt att hitta kläder till långa som verkligen passar i arm och ben-längd. (Något som inte är för kort i midjan.) Eller om du vet någon bra sida? Har kollat Zalando och Vero Moda Tall men nä, inget för mig🤷‍♀️

    Svara
  • Gud så söt han är! Liksom ingen bebis längre utan en miniperson 😍

    Svara
  • Du är grym Petra! Och numera ”bor” jag i Adoores stickade klänningar! Perfektion 🌟

    Svara