window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:46 | oktober 2, 2020

Ständigt uppkopplad

Den här veckan har jag varit sunkigare än sunkigast. Levt i träningskläder, gått osminkad med diverse olika spyor i mitt hår. Jävlar vilken stadga det ger, haha. Går knappt att borsta ut skiten – utan det liksom stelnar precis som sarren i Cameron Diaz hår i ”Den där Mary”. Vem behöver hårspray när man har en son som kastar mjölk till höger och vänster. Så nu känner jag bara ge mig en dusch, en bh som inte luktar surmjölk och har gula fläckar, rent hår och kanske till och med ett par klackar. Men iallafall smink.

Åh, ryser nästan av välbehag på tanken av helg.

Att starta Adoore är det roligaste jag gjort karriärsmässigt i mitt liv. Tänker på Adoore, min lilla andra bebis konstant. Hur vi kan utvecklas, vad nästa steg är, plagg, passform – det är som en film som rullar om och om igen. DET FINNS SÅ MYCKET SAKER VI VILL GÖRA, FÖRBÄTTRA, FÖRÄNDRA, BYGGA VIDARE PÅ. Jag sitter ju mycket för mig själv och pillar med märket. Så ibland känns det som jag blir lite koko när jag sitter där framför min skärm eller spånar iväg. Det är svårt att sätta ner foten för sig själv och säga stopp nu har du jobbat klart. Jag kan spinna på i all evighet. Men jag tror det är viktigt att också verkligen stänga av helt ibland. Jag är ju i en sådan konstig bransch där man är konstant uppkopplad. Man är ju aldrig helt ledig.

Så jag bestämde mig för att stänga av datorn och gå till Sturebadet för en sista minuten 20 minuters axelmassage. Nej, men det vibrerar fortfarande i axlarna efter att hon tryckte på alla knutar och punkter. Bästa 20 minutrarna i mitt liv.

Ikväll ska jag och Forni bjuda Bosse på en födelsedagsmiddag på DOMA! Ser verkligen framemot en tjejmiddag med massa mat, gott vin och snack. För om det är något vi tre är exemplariska på så är det att babbla i munnen på varandra.

Och juste! För två nätter sedan åkte Harry in i garderoben. Det låter värre än vad det är. Det var de förra ägarnas barnrum som vi gjorde om till garderob som ligger jämnsides med vårt rum. Så det är ett stort rum med öppen dörr, haha kände att jag behöver vara övertydlig så ni inte tror jag stängt in honom i något litet skåp. Så jag har satt in vår luftrenare och fläkt där. Och HÖR OCH HÄPNA han har faktiskt sovit mycket bättre. Och bara vaknat runt tre gånger per natt till skillnad från två gånger i timmen (!). Sedan har jag burit in honom i vårt sovrum eller så har han och jag tagit soffan när han vaknar runt fem snåret och så sover vi sista två timmarna tillsammans. Vi får se om det fortsätter fungera. När jag slutar amma kanske han kan sova med oss igen, då han dessvärre inte har något eget rum

Har det att göra med att de har sådant brutalt doftsinne? Att om han är i samma rum så känner han doften av min mjölk?

Hur mår ni? Vad ska ni göra i helgen?

JAG TYCKER NI SKA UNNA ER NÅGOT RIKTIGT HÄRLIGT SOM NI MÅR BRA AV!


6 kommentarer



6 kommentarer om “Ständigt uppkopplad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här