Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | augusti 29, 2020

Brynen är tillbaka!

Den här veckan flög förbi! Vi har haft inköpsmöten med alla återförsäljare av Adoore och herregud vad bra det gått! Så himla kul!

Men det tar vi sedan. Nu ska vi prata om något väsentligare, haha. Mina växande ögonbryn. Brynen is back. Ni som läst bloggen ett tag vet att jag tappade massa hår både i fören och akten. Vet inte varför? Under graviditeten hörde jag till den skaran som tappade hår. Inte frodades det i mina hårsäckar. Den här sommaren har jag gjort ett samarbete med X-lash på instagram och då var jag ju tvungen att vara kontinuerlig, för jag skulle visa upp en före- och efterbild. Kommer en rabattkod på insta på måndag! Och vet ni vad de små hårstråna börjar äntligen komma tillbaka, sakta men säkert. Jag ser hur det ploppar upp små babysprån överallt. Och i mitten av brynet där jag har ganska tät hårväxt har de verkligen blivit kraftigare. Jag kan till och med borsta upp brynen så det blir en Tintin frippa. Som spikes. Jag älskar buskiga bryn så jag är så glad över resultatet. Jag satte igång helgen innan midsommar och så här ser de ut nu. En annan person jag vill hylla är min nya franstjej. Eller först och främst min gamla franstjej Steffi som gjort mina fransar så naturliga i alla dessa år. Men nu ploppade hon ut en unge så hon kommer vara mammaledig ett tag. Men hennes ersättare Ebba som gjort mina fransar på bilden är också grym. Hon har precis flyttat till Stockholm så hon har gott om plats för nya kunder! Så vill bara ge henne en liten extra knuff för hon är så duktig. Hon finns på Studio Paavola på Odengatan.

Så här såg jag ut när jag startade. Jag har ju min pigmentering. Men längst fram var det verkligen inget barr alls. Och inte direkt på vingen heller. Och om jag borstade upp brynen så hände ingenting. Hårstråna var så korta.


2 kommentarer2 kommentarer om “Brynen är tillbaka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du har dock turen att ha extremt fina bryn, även om de var tunna förut!

    Svara
  • Tycker med att du har väldigt fina ögonbryn.

    Svara