window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

09:56 | april 28, 2020

Mina gravidlooks – alla stadier i graviditeten!

SMYG-GRAVID

gravidstil

Stadiet man själv tycker att precis varenda person glor på ens mage och att alla kläder sitter tight. Ens mage har ju blivit enorm! Haha, om man bara visste vad som komma skall.

KULAN BÖRJAR SYNAS, MEN MAN KAN FORTFARANDE HA JEANS

petra-tungarden-gravid petra-tungarden-gravid

Här var magen fortfarande nätt och agerade mest en snygg accessoar till mina looks. Den var varken i vägen eller ett problem när det kom till att klä på sig. Den var bara en tjusig påminnelse om att Harry var på g. Haha, fast jag minns att jag själv tyckte att magen var SO THERE på bilden med den glittriga klänningen.

PACKA NED ALLA BYXOR I KÄLLAREN

petra-tungarden-gravid

petra-tungarden-gravid

Någon gång där runt Sydafrika fick byxorna ryka helt, då jag inte varit ett fan av gravidbrallan. Knepet här var att börja köpa/låna plagg som jag annars skulle haft – men i någon storlek större. Eller gräva i garderoben efter stretch. Skärpet blev också min bästa vän. Bar ofta en skjorta över en tigtare klänning med ett skärp i midjan.

KAN BARA HA PLAGG SOM ENDAST SITTER ÅT I MIDJAN

Nästa stadie var när jag endast bar plagg som fick vara tighta i midjan – satt det år någon annanstans fick jag råpanik och ville slita av mig plagget. Att accentuera midjan är även ett nice knep i det här stadiet så att magen får allt strålkastarljus. Satt det inte åt i midjan, kände jag iallafall mig mest som ett kylskåp. Ett annat knep är att bära kjolar som var höga i midjan till en kortare stickad tröja för att ge midjan lite extra strålkastarljus på det viset.

KAN KNAPPT HA NÅGOT ALLS

petra-tungarden-gravid petra-tungarden-gravid

Den senaste månaden har varit minst sagt ansträngande på klädfronten. Nyckeln har varit stretch och luftiga tyger. Ackompanjerad av ett bälte i midjan såklart. Detta har fungerat tills ungefär två veckor sedan – det märks verkligen att Harry är på g nu för magen växer så den knakar. Och antal plagg magen ryms i kan räknas på två händers fingrar. Nu börjar även omlottplaggen visa fiffi.

VAD JAG HADE KÖPT JUST NU

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Hade jag köpt nya kläder just precis nu hade jag införskaffat dessa snygga mama-klänningar att vanka runt i. Snygga, luftiga men ack så snygga plagg att stråla i de sista dagarna av graviditet.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Mina gravidlooks – alla stadier i graviditeten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är så snygg!!!!!!

    Svara
  • Har sagt det förut och jag säger det igen; Du är det chicaste preggot jag någonsin skådat!!

    http://johannagrahn.se

    Svara
  • Känner att jag inte alls lyckades så där bra när jag var gravid men jag jobbar inte heller med mode så det känns som om du hade lite övertag där.
    Sedan var det skönt att höra att det finns fler som har problem att komma i kläder på slutet. Jag växte ur mina gravidjeans. Mudden slutade så långt ner att den bara kanade ner och tog resten av byxorna med sig på färden. Tror det var Tilde de Paula som i en uråldrig Mama-intervju hade sagt att hon körde sina vanliga byxor med en gummisnodd under graviditeten. Det funkade inte riktigt för mig om man säger så.
    Man vill ju inte heller skaffa något nytt när det är typ två veckor kvar.

    Svara
  • Sååå många fina bilder på dig, eller rättare sagt alla!!🌸

    Svara
  • varför har du handen på magen på nästan alla bilder?

    Svara
  • För annars hänger liksom plagget ut. Trodde inte jag skulle bli en sådan person som hade handen på alla bilder, men så blev det, haha.

    Svara
  • Så jäävla snygg genom hela graviditeten!! Sparar detta inlägg för ifall jag blir gravid nån gång!

    Svara
  • WOW! Detta är ett inlägg jag kommer spara till min kommande graviditet! Du har verkligen gjort inlägget jag saknar <3

    Svara
  • Du är ju så himla fin Petra!
    Alltid lika vacker! Vart är leopardkjolen ifrån?
    Kram

    Svara