Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

18:56 | mars 25, 2020

4 solglasögontrender som jag älskar!

Trots rådande situation i världen har våren ändå anlänt och jag skulle ljuga om jag sa något annat än att det får allt att kännas lite, lite enklare. Att det är ljust när man vaknar gör mycket. Tacksamheten över mina morgonpromenader med Puck med solen i ansiktet är som balsam för själen. Efter det här helvetet är över tror jag verkligen att vi kommer uppskatta allt i vår omgivning på ett helt nytt sätt. Bara att promenera till jobbet kommer att kännas som en vinst. Att få en kram kommer vara lika stor bragd som ett OS-guld.

Med våren i släptåg kommer även min favoritaccessoar in i bilden igen och jag är så taggad på att återigen få placera solglasögonfavoriter på nästippen sommaren ut.

Här kommer mina favoritbågar för våren som jag tänkte damma av.

OVERSIZE

De överdimensionerad brillorna är en tacksam kompanjon på dagar då man inte är sitt piggaste jag, sminket vägrar att samarbeta och påsarna under ögonen skvallrar om en sen natt på stan. Det är ju faktiskt helt genialiskt att det skapats solglasögon i storlek XXL som både är den snyggaste accessoaren men som man samtidigt kan gömma sig bakom.

solglasögon

1. 2. 3. 4.

 

ellakarberg

SMALA

De smala solglasögonen adderar en viss edge till varje look. Det är något med silhuetten som gör att man ser mer iordninggjord ut och hela looken ser genast snäppet mer välarbetad ut med ett par snabba brillor på nästippen.

solglasögon

1. 2. 3. 4.

elsa hosk chimi

CAT EYE

Cat eye brillorna var nog 10-talets hetaste tillskott och fortsätter vara en favorit även detta decennium. I år är cat eyen mindre dramatisk med runda och rektangulära avslut på sidan. Detta göra att brillorna blir med vardagliga och lättburna och går enkelt att matcha med resterande garderob.

solglasögon

1. 2. 3. 4.

matilda djerf

RETRO

Och så har vi självklart en blast from the past -retrobrillorna. Denna säsong kommer de helst i färg, i överdimensionerade storlekar och så är de bara lätt tintade så att ögat syns igenom. Detta är en trend för den som vågar sticka ut lite, men för den som gör det är det den perfekta statementbrillan som förhöjer vilken look som helst.

 

solglasögon

1. 2. 3. 4.


2 kommentarer2 kommentarer om “4 solglasögontrender som jag älskar!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men du har ju missat Akenberg! Så coola bågar och du vore ursnygg i Jokkfall 😀

    Svara
  • Hei!

    Hvor er nr.2 retro solbrillene fra? Linken fungerer ikke..

    Tusen takk!

    Svara