Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

16:23 | mars 24, 2020

5 donnor att följa på Instagram just nu!

styleheroine

Vi är nog ett stort gäng som i detta nu sitter i mjukisbyxor, äter måltid 173 av ren tristess med fettigt hår som inte fått kärlek på över en vecka nu. Har nog aldrig känt mig så nergången. Tvättkorgen svämmar över av pyjamasbyxor, morgonrockar och mjukiskläder. Tänker att jag i alla fall ska duscha och klä på mig en snygg hemmastass innan förfallet blir ett faktum.

Men för oss alla som drömmer, smider planer och planerar vår storslagna entré tillbaka till omvärlden och samhället har jag hittat fem härliga donnor att inspireras av på instagram just nu!

Evangelie Smyrniotaki

Denna donna har ett estetiskt öga likt en hel moderedaktion på valfri Vogue-tidning. Det är en fröjd att följa konton som dessa, då den redan oklanderliga klädstilen lyfts till en ny nivå med snygga poser, locations och bildestetik. Hon matchar sylvassa klackar med miniklänningar och välskräddade byxor stoppas varsamt ner i säsongens trendigaste boots. Allt toppas givetvis med solglasögon i cat eye modell!

styleheroine

 

lottaliinalove

Lotta Liina

Lotta Liina är en frisk fläkt i en annars väldigt tillrättalagd och stel modebransch. Hon får de mest udda kombinationerna att se helt självklara ut och lyckas plåta lika snygga looks i Skandinavien som på tropiska paradisöar. Hon påminner en om att de bara är fantasin som kan sätta gränser! Här blandas nämligen mönstrat med färg och vilda västern med fransk romantik.

Känns cowboyhatten för urspårad? Prova att addera ett par orange byxor i glitter och en väska i ko-mönster. Det låter ju galet, men ack så snyggt när man väl ser det!

lottaliinalove

 

oumayma

Oumayma Elboumeshouli

Oumayma är även hon en fena på estetik men det som fångade mitt öga lite extra är hennes genialiska sätt att klä sig i överdimensionerade plagg samtidigt som hon lyckas sätta midjan i fokus. Som ni vet är just midjan min favoritdel på kroppen att betona – så det blir att kopiera looksen rakt av. Oversize kavajer, A-linjeformade kjolar, skräddade byxor och stickad tröjor paras alla ihop med ett brett skärp.

oumayma

trinekjaer

Trine Kjaer

Trine Kjaer är ansiktet utåt för färg och roliga mönster – något som minst sagt piggar upp i dessa deprimerande och mörka corona tider. Trine blandar in en hel del vintageplagg som gör hennes stil unik. Det jag gillar med henne är att man alltid kan förvänta sig något nytt. Jag får känslan av att hon klär sig efter humör, vilket jag älskar.

trinekjaer

 

naomianwerr

Naomi Anwerr

Naomi är en klassisk Köpenhamn-babe som man bara inte kan få nog av. Stilen utgörs av noga utvalda designerplagg som används om och om igen i nya festliga kombinationer och som får matcha den lika snygga inredningen i hemmet. Även hennes storys är kul att kika på där bruncher med vänninor avlöser varandra och kvällarna spenderas dansandes på Köpenhamns hetaste nattklubbar.

naomianwerr


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här