Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:18 | mars 21, 2020

Girlcrush: Bettina Looney.

Bettina-Looney

Ibland säger det bara klick, det var kärlek vid första instagramögonblicket. Stylisten och personal shoppern Bettina Looney fick min omedelbara ”like” och efter mindre än en sekund tryckte jag på ”följ”. Vet inte vad det var som trollband mig antagligen hennes oklandriga garderob. Det som först fick mig att först hitta till hennes konto, går att härleda till hennes bröllop. Jag snubblade nämligen över ett annat konto som hyllade hennes sagolika bröllopsklänning.

Ah, känner mig nästan svältfödd – VILL SE MER BILDER från deras sagobröllop. Samtidigt som jag börjar känna mig som en obehaglig stalker som letat med samma intensiva näsa likt en knarkhund efter mer material. På Google, Pinterest och under hashtags – men detta var det jag lyckades skrapa fram.

Nej, men hello inspo till klädkod för bröllopsgäster. Älskar alla färger.

That’s it. Ni kan ju förstå in besvikelse, man vill ju bara se mer. JAG VILL SE ALLT! GE MIG MER!

Okej, kan vi inte grotta ner oss mer i hennes bröllop får vi väl spana se hur det såg ut när hon gick på någon annans bröllop iförd den här gröna drömma från svenska Rodebjer.

Så här snygg kan man vara när man går på gatan.

Eller om man chillar loss i en bikini. Vill ha varenda liten detalj.

Like på allt.

Visst är det svårt att sluta scrolla man vill ju bara dyka in i hennes värld av figursydda klänningar, hav av accessoarer och beundransvärda solglasögon.


3 kommentarer3 kommentarer om “Girlcrush: Bettina Looney.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • fiiiint

    Svara
  • Tipsade min väninna om stället i Sydafrika där Bettina gifte sig, hon ska nämligen också gifta sig där nere!!

    Svara
  • Tyckte helt ärligt att hennes kläder var fruktansvärt fula. Jag är mer den klassiska stilen och skulle inte ens titta åt dessa kläder hon har på sig.

    Svara