window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

15:57 | mars 17, 2020

Trendfärg: Mint grön och lavendel

petratungarden

Med våren runt hörnet dras jag automatiskt till iögonfallande färger och former. Denna säsong har jag ett extra gott öga för lavendel och mintgrön, två pastelliga färger som vackert smälter samman men också matchas väldigt snygg med min favoritfärg beige. Accentfärger känns ofta hårda i kontras till andra färger, därför tycker jag att dessa kulörer är ett mjukt och följsamt komplement till min annars beigea garderob.

Framför allt inför den stundande bröllopssäsongen som jag innerligt hoppas blir av för samtliga. Mest för bröllopsparens skull men även för alla företag, gårdar och hotell runt omkring i Sverige som är så beroende av den. Jag hade jag satsat på kulörerna från topp till tå – tycker det skulle passa in så fint bland svenska sommarängar och nätter som aldrig tar slut.

 

lavendel-petratungarden

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.

Om några dagar kommer vår coctailklänning i lavendel ut på Adoore. By the way vi har fyllt på vår blåa Paris klänning nu för er som missade den i förra veckan.

Och dessa två godbitar – tror detta är mitt favoritprint den här säsongen.

Klänning, Faithful the brand (på halva priset – jag har en L).

Ska jag vara ärlig så bävade jag faktiskt lite för mitt utseende i början av graviditeten. Men jag har aldrig känt mig vackrare, inifrån och ut. Jag känner mig typ som en hjältinna, så jävla mäktig – som en levande legend varje dag, haha.

Jag har aldrig någonsin varit så tacksam över min kropp, över maskineriet som både håller mig och Harry vid liv. Blir liksom golvad av tanken på att det ligger en minimänniska där inne och att jag kånkar runt på honom. Det är så djuriskt och så jävla ballt. Jag kan nästan se framemot att vråla av smärta i förlossningssalen, för jag tror den känslan av att vara så djurisk och primitiv är svårslagen. För att sedan när man gett allt man har och lite till får ta emot den mäktigaste gåvan man någonsin kan få.

mintgron-petratungarden

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Trendfärg: Mint grön och lavendel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Och la la, mina favvofärger, ljusgrönt & lila, skulle lägga till himmelsblått också så är jag in heaven. Dessa underbara färger funkar banne mig nästa till allt dessutom! Älskar vackra färger, man blir glad och längtar till våren🌺

    Svara
  • Har jag fattat rätt att du valde åka utomlands för kontent till dina sociala medier trots Corona? Eller vad är det alla rasat över?

    Svara
  • Och det snappade du upp av det här inlägget? Trendfärger? Antar att du sitter hemma med massa tid nu så ta en stund och läs inläggen istället 🙂

    Svara
  • Nej, jag åkte dit för att plåta en stor kampanj för Adoore för vår limiterade sommarkollektion som skulle släppas precis innan sommaren med semesterplagg. Vi hade bokat en portugisisk modell med smink, hår team på plats. Men åkte ner några dagar innan för att reka locations för fotograferingen och inspelningen. Detta var dock i samma veva som Melodifestivalen hölls för flera tusentals personer och det inte fanns några restriktioner för att resa utomlands.

    Jag tog alldeles för lätt på viruset, hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig detta och bedömde inte alls situationen rätt. Jag har aldrig varit med om något liknande och alltid tänkt att Sverige är så skyddat från allt. Det kändes som att det ändrades över natten. Såklart jag borde förutsätt det, men det är lätt att vara efterklok med facit i hand. Ja, djävulskt korkat så här i efterhand.

    Svara
  • Ok fattar varför folk är upprörda då, för ja det var ett tokigt beslut! Men du visste inte då hur de skulle urarta, du kom hem iaf vilket är det viktigaste. 💕

    Svara
  • Oh ja, du är sååååå vacker Petra!
    Kände mig som absolut vackrast själv när jag bar mina döttrar. Fick för första gången i mitt liv total självsäkerhet på vem jag är. Det finns inget större och mäktigare i detta liv än att bli mamma.
    Fortsätt att sväva på blåa molnet!
    It is a bliss❤️

    Kramar

    Susanne

    Svara
  • Kan du numrera bilderna också? 🙂

    Svara
  • Fint

    Svara
  • Vilken dag kommer den lavendelfärgade cocktailklänningen ut? En sådan magiskt vacker kreatur du har skapat Petra! Måste klicka hem den direkt <3

    Svara