window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:07 | mars 10, 2020

Nytt favorithak, mammalyx i plural och nytt målarprojekt!

petra tungarden blogg-2

Förra veckan startade på Diplomat i ”Butiken”, där jag förespår att jag kommer äta en hel del luncher framöver. Det är nämligen belägget ett stenkast från nya kontoret och har en laxsallad som smälter i munnen som de så snällt dränker i deras goda dillsås om man man ber snällt. Jag ber också alltid om att de ska toppa berget med mat med ett täcke av syrad rödlök. Men ångrar mig alltid bittert någon timme senare när min mage är lika spänd som stämningen mellan Trump och Joe Biden.

Uchenna och jag bollade hösten för Adoore.

Innan det bar av upp till le office. Tycker verkligen det blev så snyggt när Carro målade in Ikeahyllorna. Vi ska även addera en snygg stenskiva. Pricken över i:et på förvaringen.

Gör så galet många printscreens från instagram varje vecka. Tror bestämt dessa är från Emilia de Poret som var på Nanushkas visning (ett av mina favoritmärken) och Hanna MW som hade checkat in på Soho House Barcelona.

Det plingade in att Sara hade taggat mig i en bild med min kollektion från Safira. Ni vet väl att det fyller på kollektionen titt som tätt, så om du missade din favorit så finns de säkert nu. Halsbandet med pärlan är min vardagshjälte, bär det varje dag.

Något som gör mig så otroligt glad är när min inkorg på insta fylls av bilder och meddelanden på soliga damer iförda Adoore. Sprang in i Markus kompis på Milles som skulle på en fest på kvällen iförd Adoore. Sedan fick jag det här meddelandet på måndagen. Gullig! Det känns så häftigt att ni lever ert bästa liv i i plaggen! Att de används flitigt, är garderobshjältar och favoriter. Blir upp till öronen förtjust när jag ser att ni har plaggen från vår första kollektion på semestrarna om och om igen.

Ville bara säga tack för att ni delar mer er <3

En dag efter jag varit hos barnmorskan skämde jag bort mig själv lite extra med en ansiktsbehandling hos the one and only Maria på House of Beauty Östermalm. Min hy har ta mig tusan aldrig varit så fin sedan jag började gå till henne regelbundet. Nu under graviditeten kan man ju inte brassa på med hardcore behandingar, men portömningar, lite masker och pill har fungerat susen. Sedan har jag boostat huden med massa fukt. Jag är ju minst sagt beroende av Foreo UFO, gör typ en sheetmask varannan dag. Den maskinen är LIVET. Salongslyx hemma.

Sedan gick jag till Sturebadet för att jobba, men efter några timmars jobb bokade jag in en sista minuten massagebehandling för fossingarna. Min högra fot har sedan jag blev gravid en sena som är spänd som en stålvajer under foten. Det spelar ingen roll hur mycket Markus trycker, dagen efter är den tillbaka.

Hade ni sådana finnar när ni var tonåringar? Jag minns hur vissa porer liksom fylldes upp några dagar senare, så fort man klämt dem.

En förmiddag var jag förbi hemma hos Johanna Livijn som hade bjudit in till preggohäng med massa lyxa perks.

Bokat en pangmodell till Adoore i Portugal.

Jag och Pålle åt lunch och planerade för Her Hours framtid på Pas D’Art.

Har typ blivit ett med interiören på Pas D’Art.

Alltför sällan stannar jag upp hemma och känner bara – fan vad bra det blev. Något jag är extra nöjd med är det här enorma marmorblocket som jag armbågade mig fram för. De brukar ju ofta vara belysning bakom speglar så då fick jag en snilleidé att jag ville ha det bakom marmorblocket. Tycker det blev toppen.

Där vi platsbyggt hyllor hade dem sitt handfat.

Något jag kan ångra bittert är att jag inte krigade hårdare för ett badkar. JAG ÄLSKAR ATT BADA BADKAR, men Markus ville inte duscha i ett. Så tillslut fick jag ge med mig. I nästa lägenhet blir det 10000000000000000000000 % en swimingpööl.

Har bestämt mig för att måla in snickerierna, så har ÄNTLIGEN varit och köpt färg. Så efter Portugal smäller det.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Nytt favorithak, mammalyx i plural och nytt målarprojekt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här