Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

17:30 | februari 26, 2020

Beige – vardagshjälten i garderoben!

Så stylar du beige

Hur mycket färgglatt jag än tar in i mitt liv så kommer beige alltid att vara min första och största kärlek. Det finns ingen färg som är så lättmatchad, stilren och mångsidigt i all sin enkelhet. De dagar jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig har jag alltid mina beigea parhästar att förlita mig på. Det enklaste stylingknepet är att klä dig i färgen från topp till tå – den monokrama looken ser välarbetad ut med minimal ansträngning. Beige har även kommit att bli lite av en trendfärg, det ser man ju direkt när man scrollar igenom instagramflödena idag. Om du också vill haka på trenden har jag plockat ihop mina favoriter i butik just nu!

beigepetratungarden

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Petra Tungarden Gravid outfit

Beige ton i ton fungerar alltid.


1 kommentarerEn kommentar om “Beige – vardagshjälten i garderoben!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Lite feedback på dessa kollage. När länkarna inte är märkta med vilken produkt de refererar till utan bara ett nummer så måste man ibland klicka på en handfull innan man kommer till produkten man vill. Bra sätt att tjäna pengar för dig men tråkigt för oss läsare.

    Svara