Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:52 | juli 8, 2019

Navigera dig till semestergarderoben!

Som bekant är sommaren min favoritårstid när det kommer till kläder och outfits – det finns ingen annan årstid som klär alla så väl som dessa soliga månader. Vill leva i klänningar året runt. Min semestergarderob består av färgglada sommarklänningar, draperade baddräkter, sneakers och roliga sandaler och sandaletter.

Ni har väl inte missat deras senaste lansering? Inspired By Refunder – där influencers helt enkelt väljer ut sina favoritprodukter så att du som kund lätt kan navigera dig till likasinnade personer för inspiration.

Mina favoriter i deras butiker hittar ni här – och som vanligt får ni återbäring på alla köp ni gör på Refunder.

 

REFUNDERPLOCK

Hitta sommarklänningar HÄR, baddräkter HÄR, och sneakers HÄR

Ett litet axplock av alla likes! Har nästan träningsvärk i tummen av plagg jag hjärtat, det är som gamla goda Tindertiden när man fick kramp av att swipea, haha.

Adoore Frontpage

Visste ni att ni även får återbäring från Refunder när ni shoppar på Adoore?

refunder influencers picks-3

Många av er inklusive flera av mina kompisar har frågat mig hur tusan det fungerar? Får man verkligen tillbaka ”riktiga” pengar?

Refunder får alltså en provision av butiken vid ditt köp för att de rekommenderat dig som kund dit. Denna provision delar de sedan på – med dig. Jag får pengar tillbaka på nästan allt jag handlar, utan att jag ens reflekterar över det då jag installerat deras widget. Så varje gång jag går in på en hemsida som använder sig av Refunder så poppar: ”aktivera din återbäring” upp.

Det är helt gratis att vara medlem och du kan säga tack och hej precis när du vill!

Happy smarter shopping!

Puss Petty!


2 kommentarer2 kommentarer om “Navigera dig till semestergarderoben!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här