window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Royal Design

06:30 | januari 6, 2019

Det här fyndar jag på rean!

Royal Design rea kopp

Sista reaslutspurten är igång! När jag var yngre köpte jag alltid massa skit som jag aldrig använde, men idag är jag bättre på att fynda sådant som jag verkligen trånat efter eller faktiskt har ett behov av. Royal Design har faktiskt riktigt bra inredning kvar till ett bättre pris, de har 50 % rea på massa produkter som man faktiskt vill lägga vantarna på.

Här är några av mina favoriter:

Royal Design rea

Något jag tänkt köpa ett bra tag är nya kaffekoppar hem, då vi har sex stycken – tre av samma sort, två vars öra har gått av på och en som är så vinglig att det inte går att servera kaffe i utan att välta den. Med andra ord ett exemplariskt reakap till casa Tungården. Ett annat bra tips är ju att komplettera sin existerande servis när det är snällare prislappar.

Royal Design reaRoyal Design rea

Bloomingville koppar, Bloominville grön kopp. 

Royal Design reaRoyal Design rea

Spegel, Aytm

Den här runda spegeln från AYTM blev ju faktiskt tokbra i badrummet. Den kommer i flera olika utföranden och ligger riktigt bra i pris om ni frågar mig. Såg att de också har rabatt på den runda spegeln från House Doctor.

Royal Design rea

En annan smart grej att fynda till bättre pris är ju nya sängkläder. Såg att det är upp till 50 % på Dirty Linen ett av mina favoritmärken. Tycker Mette Ditmer också har massa roliga bäddset.

Dirty linen

Le grand air (bild lånad från Lisa Olsson). 

Den här soffan från Decotique är en personlig favorit, trendig fast mysig.


1 kommentarer



En kommentar om “Det här fyndar jag på rean!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Jag är kär i din nya sportkollektion och har klickat hem både tights och sport-bh. Är nu sugen på att köpa även jackan. Vilken storlek bär du och hur skulle du beskriva passformen?

    Tack <3

    Svara