window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Refunder

22:00 | december 18, 2018

Vinn min hemliga julklappsbox (mystery box)!

Klanning Asos

Klänning från Asos. 

Just nu har jag en riktigt rolig tävling till er – och i vanlig ordning är den i samarbete med Refunder. Eller egentligen skulle man kunna säga att det är två tävlingar i en. Vi går rakt på sak! Först och främst har en av er bloggläsare möjligheten att vinna tillbaka era julklappspengar eller okej, även reapengar. För ni har chansen att få tillbaka varenda krona för alla inköp som ni gjort via Refunder från den 1:a december fram till den 31:a december. Och som som ni kanske vet vid det här laget så går Refunderköpen att kombinera med rea.

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen för er nya bloggisar att det är gratis att bli medlem i Refunder. Det kostar aldrig någonting – och är ingen bindningstid. Ni får bara pengar tillbaka på allt ni handlar som ligger under deras tak, vilket i dagsläget är över 1000 butiker. Många undrar hur tusan den ekvationen går ihop. Men på samma sätt som bloggare får dollares när folk klickar på deras länkar, får Refunder en kickback av företagen när folk handlar via dem. Däremot så delar Refunder alltså den ersättningen med er, kunden.

KLICKA HÄR FÖR ATT TÄVLA, ALLT NI BEHÖVER GÖRA ÄR ATT BLI MEDLEMMAR OCH OM NI REDAN ÄR DET BEHÖVER NI BARA SVARA PÅ EN FRÅGA. 

Nu till den festligaste tävlingen, nämligen MIN HEMLIGA JULKLAPPS BOX! Ni tävlar på samma länk, men vi kommer utse två olika vinnare, en som vinner cashen tillbaka och en som vinner min JULKLAPP!

En present där själv fått välja vad vi ska tävla ut från några av Refundersbutiker, wihoo! Eftersom jag inte är så hemlighetsfull av mig så har jag gjort om priset lite eller snarare lagt till en gåva för 2500 kronor från egen ficka som blir överraskningen.

Vinnarna meddelas den 2:a januari här i bloggen! 

Så det som finns i min julklappssäck är: 

Solglasögon från Gucci, 3047 kr (på rean 2385 kr)
Presentkort från Asos 2000 kr
Skönhetsprodukter från Look Fantastic värde 800 kr
Min hemliga mystery box värde 2500 kr. 

Min favoritögonskugga från Urban Decay.

Solglasögon från Gucci.

Klänning från Asos. 

Okej, har ni hört talas om begreppet mystery box? Det har ju blivit ett stort fenomen på Youtube och vissa klipp har över miljoner tittare. Hela konceptet är rätt knäppt. Man köper hemliga boxar fyllda med saker till det värdet ägaren skriver ut på Ebay. Så konstigt, men ändå på något vis tillfredsställande att se på. Kanske gör en vlogg om när jag fyller boxen.

Och nu kan ni vinna min hemliga box, fylld med (jag lovar BARA BRA) spännande saker. Vinnaren måste ju nästan skicka in en film när hen öppnar asken. Ska slå in den så fint jag kan och fylla den med massa kärlek. Haha, är så proppa min fina låda till ytspänning, det blir garanterat en vlogg, det känner jag med hela mitt hjärta. Ska kanske ta min mamma till hjälp hon är en riktig saksamlare.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Vinn min hemliga julklappsbox (mystery box)!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • * Mystery

    Svara
  • MEN ORKA!!!!!!

    Svara
  • Det är väl bra att upplysa om stavfel? Om jag hade haft en blogg och stavade fel på ett ord (och det var uppenbart att jag inte visste hur det stavades, dvs. ej ett slarvfel) skulle jag vilja bli upplyst om det. Ffa. om det är i rubriken.

    Svara
  • Inte första gången hon stavar fel vid ett sammarbete, en gång skrev hon Royale design haha! (Royal). Okej om man har stavfel i vanliga blogginlägg men känns lite oseriöst mot företaget man har samarbetet med när man inte kan få till rätt stavning på företaget eller produkten 🙂 då är det väl bäst att man påpekar det? Borde väl hon uppskatta?

    Svara
  • Lol samarbete**

    Svara
  • Tänkte också kommentera stavfelet, skönt att flera såg det, jag tycker inte det är något fel att påpeka stavfel, det är ju så man lär sig 🙂

    Svara
  • Vill gärna vinna boxen till goa kollega Jenny

    Svara
  • Vad kommer ditt fina röda läppstift ifrån? 🙂

    Svara
  • Var*

    Svara