window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Royal Design

14:37 | december 14, 2018

Julinspiration och sista julklapparna!

Royal Design kampanj

Åsas Tomtebod, Julstjärna Watt & Weke

Nu är det bara tio dagar kvar i kalendern till julafton! Jag kom verkligen i stämning när jag dukade upp matbordet med mina favoriter från Royal Design med Wham dånande ur högtalarna på högsta volym. Jag är inte jättemycket för det röda pyntet, utan håller mig till vitt, grått, guld och silver. Känns stort att till och med en liten tomtefamilj har fått hitta hem till oss.

Royal Design har just nu en riktigt bra kampanj på serveringsglas vilket jag personligen tycker är en perfekt present. Vi har själv dessa rödvinsglas i serien More från Orrefors hemma. Just nu har de upp till 50 % på massa designklassiker. Funderar själv på att slå till på vattenglasen och vitvinsglasen i samma serie från Orrefors.

Har ni inte hunnit handla sista julklapparna eller letar efter pynt till hemmet så har de massa bra julerbjudanden på hela Royal Design. Det är bara klicka in på deras julkatalog så hittar ni alla kampanjer samlade under ett och samma tak – klicka här för att komma till julkatalogen. 

Rödvinsglas Orrefors – 25 % rabatt. 

Rödvinsglas Orrefors, Vitvinsglas Orrefors, Vattenglas Orrefors.  – 25 % rabatt.

Royal Design kampanj

Kanna Mateus, Salt- och Pepparkar Georg Jensen. 

Jag är upp över öronen förälskad i Mateus nya serie som Sam Baron & Yatzer varit med och designat. Porslin som man kan mixa och matcha till höger och vänster.

Stor tallrik Mateus, Litet fat Mateus, Skål Mateus, Bestick Broste Copenhagen.

Skålarna fungerar lika bra som tallrikar. Man kan verkligen ska roliga unika dukningar med serien, som man kan variera i all oändlighet.

Stor tallrik Mateus, Litet fat Mateus, Skål Mateus,  Bestick Broste Copenhagen, Servett Linum.

Royal Design kampanj Julstjärna Watt & Weke. 

En lysande favorit här hemma.

Serveringsfat Broste Copenhagen, Skål Broste Copenhagen.

Har serien med djupa tallrikar från Broste Copenhagen som matchar faten. Varje fat är unikt med sina egna egenheter. Det är väldigt bra pris på porslinet från Broste Copenhagen.

 

Ljusstake Architectmade. 

Den här staken kan man bygga ut i all oändlighet. Gillar att den är så nätt, kan annars tycka att det blir för klumpigt och skymmer sikten över bordet med för stora pjäser.

Julpynt Ekollon, Ferm Living. 

De här detaljerna är lika fina att bara lägga upp på bordet som att lägga på servetten som en detalj till juldukningen.

Kanna Department (nyhet, 1 Liter)

Har den här kannan i storleken större, men nu har den kommit i en storlek mindre – perfekt som mjölkkanna.
  

Kanna Georg Jensen. 


1 kommentarer



En kommentar om “Julinspiration och sista julklapparna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Oh vilket fint porslin inredning osv 🙂 bilderna passar verkligen in nu på julen osv 🙂 helt underbara och bedårande bilder 🙂

    Svara