window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med

19:00 | december 4, 2018

HIFU, Strama till ansiktet!

HIFU behandling fore efter-10

Precis efter sommaren var jag förbi Maria på House of Beauty för att få lyxen (!!!) att testa HIFU, High Intensity Focused Ultrasound. Alltså wow, wow, wow! Har aldrig tidigare testat en behandling där man ser resultat så tydligt redan på plats. Behandlingen stramar upp och lyfter – men framför allt så hjälper den kroppen att kicka igång den egna kollagen- och elastinproduktionen. Så ens hud av sig själv producerar fram ett riktigt galet glow.

Maria på Östermalms House of Beauty som typ har blivit min nya bästis underströk att högintensivt fokuserat ultraljudsbehandlingar är det som gäller just nu. Hon jobbar nämligen inte enbart som hudterapeft utan är även återförsäljare till typ varenda cool lasermaskin i Sverige, så hon har stencool på läget. Det är även hon som lär ut till andra kliniker hur alla dessa maskiner fungerar, så man kan lugnt säga att jag befann mig i trygga händer.

HIFU behandling fore efter-7

Maria ritar upp området hon kommer behandla. 

HIFU-Behandling-Fore-Efter--

Före/Efter – Man ser ju ganska tydligt vilken sida av ansiktet jag sover på. Sover alltid på mage med huvudet nerpressat i kudden åt samma håll, så min ena kind är alltid mycket svullnare. Tycker verkligen man ser skillnad på kindbenen.

HIFU

Före/Efter – Eftersom jag är lätt glömsk så tog jag såklart ingen bild i rätt vinkel, men tycker ändå att man ser tydlig skillnad på haklinjen.

Behandlingen kändes knappt då den har ett inbyggt kylsystem. Jag upplevde maskinen som en kall herrdeo som Maria drog runt i ansiktet. Alltså ganska behagligt med andra ord. HIFU tar 60-90 minuter för ansikte och hals. Och man kan gå till jobbet direkt efter, inga röda märken eller rodnad – man ser snarare superfräsch ut.

HIFU behandling fore efter

HIFU Renova slussar ner högintensivt fokuserat ultraljudsenergi djupt ner i huden och kommer ända mer i SMAS-lagret (den stora muskeln som ligger under fettlagret) vid den mest optimala temperaturen för kollagenförnyelse. Behandlingen triggar igång en naturlig process som kallas neocollagenesis som producerar nytt, friskt kollagen som är hudens enskilt viktigaste beståndsdel för en frisk och slät hud. HIFU Renova kräver varken: krämer, fillers eller toxiner utan använder sig enbart av din egen kropps förmåga att skapa kollagen för att på så sätt ge naturliga och synliga resultat.

För några dagar sedan var jag där igen och gjorde en liten touch up. Så taggad på det slutgiltiga resultatet, som sagt det dröjer ju mellan 2-6 månader innan man ser slutresultatet. Hittills har jag verkligen märkt en stor skillnad på hudens spänst – framför allt under ögonen och under hakan, som är mycket piggare och stramare. Men framför allt har jag fått ett helt annat glow i huden.

Om ni är sugna på att prova behandlingen så har Maria just nu en generös rabatt för er läsare – behandlingen kostar dessvärre en förmögenhet, upplever själv att det är otroligt mycket pengar, men den ger verkligen resultat. Ordinarie prislapp är 20 lakan, men för er kostar ansikte, hals och dekolletage 7000 riksdaler. 

Ni kan läsa mer om behandlingen här! Och hittar kontaktuppgifter här! 

Och letar ni efter en grym hudterapeut i Stockholm så lovordar jag Maria varmt.


6 kommentarer



6 kommentarer om “HIFU, Strama till ansiktet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag kanske är blind, men jag ser verkligen ingen skillnad på före och efter förutom att du är lite glansig, som när man smort in sig.
    Kram

    Svara
  • Jag känner mig rätt matt efter att ha läst det här inlägget. 20 000 kr eller 7000kr det är galet mycket pengar för att, vadå? Strama upp och få glow? Det finns andra sätt..
    Man får spendera sina pengar precis hur man vill och tur är väll det för alla skönhetssalonger…
    Känns också helt galet att det skulle finnas behov av det här om man är under 35 år.

    Svara
  • Jag skulle säga att målgruppen vore 45+

    Svara
  • Hej fina! Får man fråga vart dina magiska örhängen kommer ifrån!? Kram

    Svara
  • Hej! Var kommer den mysiga koftan ifrån?? Så fin!!

    Svara
  • Det var ju då helt bortkastad tid och pengar (om du betalde, vilket jag inte tror).

    Svara