Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:03 | maj 9, 2017

Bär rätt shape för rätt tillfälle!

I det här inlägget förekommer reklam för Spanx. 

Spanx är inte en och samma produkt som många verkar tro. Det finns en hel uppsjö av olika Spanx produkter. Det finns dessutom olika typer av shape som passar för olika tillfällen.

Missa in videon där jag går igenom de olika shapefunktionerna:

Smooth, Shape och Sculpt. 

I början när jag använde Spanx, slimmade det till hela kroppen, lika mycket – nästan överallt. Idag formar Spanx kroppen där man vill att det ska skulpteras och låter ens kurvor och rumpa ta plats. Jag vill bara förtydliga att för mig handlar inte Spanx om att förminska och dölja, utan snarare om att skapa en fin silhuett och att lyfta fram sitt bästa jag. Jag skulle verkligen säga att Spanx är för alla – och att det finns en Spanx för alla tillfällen!

SMOOTH 

Smooth

Såg nu att det dessutom var rabatt på de här trosorna på Twilfit. 

Det plagget jag använder mest från Spanx just nu är tveklöst de här höga trosorna med spets som är perfekta under ett par tighta byxor. De är de trosorna som Hanna har på sig under de här tighta jeansen. Avskyr när det liksom rinner över byxliningen om man har ett par för åtsittande jeans.

Säg hej då till muffinformen!

Framför allt så tycker jag att det är så skönt att ha ett par trosor med så bred resår som verkligen håller in. Jag kanske inbillar mig, men det känns som att jag tänker på att sträcka mig mer när jag bär dem.

Spanx

De har även ett grymt shapewear linne som är perfekt under tightare toppar eller skjortor. Jag pratar om linnet och dess funktioner närmare i videon ovan. En annan produkt som jag verkligen vill hylla till vardagsuniformen är deras t-shirt bh.

Spanx
By-Malene-Birger-Ränder-2017-980x735

Perfekta under en kortare kjol!

SHAPE

Shape

Shape är Spanx mellanhårda shapewear. De här spanxen formar verkligen kroppen och ger extra shape åt mage och lår, samtidigt som den ger rumpan ett rejält lyft. De kommer i två olika utföranden – en shapewear som är högre i midjan och går hela vägen upp till bysten och en som slutar vid navel. Det här är utan tvekan den mest köpta Spanxen av dem alla.

Spanx

Just nu har även Twilfit rabatt på dessa – klick!

SCULPT

Petra Tungården Spanx

Sist men inte minst har vi Spanx tungviktare. Sculpt lämnar ingenting åt slumpen. De här spanxen håller verkligen allt på plats. Perfekt om du ska ha på dig något klaustrofobi tight. Sculpt är verkligen plaggen för dig som vill se stor skillnad.  Sculpt har fokus på mage, midja, rygg och höfter.

Dessutom följer det med stroppar att fästa med bh:n för att hålla shapewearen på plats.

Sculpt – Hög midja
Sculpt – Lägre midja 

Spanx-Sculpt-Här ser ni tydligare hur textilplattorna fungerar och hur de håller in där de ”ska” hålla in och hur Spanxen formar och lyfter ens kurvor.

Petra Tungården Spanx
_________

Ni hittar Spanx lite överallt – på EllosTwilfit, NK, Åhléns osv. Ni måste in och kika på deras nya sortiment! 

___________

I det här inlägget förekommer reklam för Spanx. 


15 kommentarer15 kommentarer om “Bär rätt shape för rätt tillfälle!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för sjukt bra info! Kan du inte tipsa om vilken spanx som passar bäst under brudklänning? Är ju lite utav en djungel.

  Svara
 • Bra inlägg och toppen videofilm!
  Ska prova shapen :).

  Svara
 • Skulle verkligen behöva spanx. Har billigare varianter och de funkar absolut, men ibland behöver man en rolls Royce!
  Den randiga orange tröjan modellen bär till jeansen, var finns den?

  Svara
 • Den randiga tröjan är från COS ?

  Svara
 • Tack!

  Svara
 • Tack för ett bra inlägg. Kommer klicka hem ett par =).

  Svara
 • Tycker det är en superbra grej, men hade det inte varit roligare med en modell som faktiskt hade något att lyfta upp/framhäva? Hon är ju redan typ perfekt..

  Svara
 • Håller med dig här! Jag skulle utgöra ett bra exempel. Breda höfter med lite fluff som behöver döljas.

  Svara
 • Vart är jeansen ifrån? Så snygga!

  Svara
 • Tycker så mkt om dig Petra och har följt din blogg långt innan du gick vidare från shecity. Tkr du är en inspiration när det gäller kläder som framhäver på rätt ställen osv. Men detta? På vilket sätt ska man kunna se hur dessa kläder formar denna tjejs kropp? ”Det ska inte rinna över byxlinningen om man har tajta byxor” – den där tjejens mage hade inte vällt över någonting oavsett vad hon hade haft på sig. Det hade vart ett SUPER inlägg ifall du hade haft en tjej med kurvor/mage och visade hur ett par jeasns satt åt utan spanx och med! Jag har funderat på att köpa spanx i flera år och är inte det minsta mer övertygad nu än innan jag såg detta inlägg.

  Svara
 • ååå jag håller helt med! Jag blir snarare sjukt osugen på att köpa spanx efter detta. Blir så provocerad. Kan inte du, Petra förklara valet av modell för dessa små serier? förra tjejen var ju ännu smalare… Eller ska vi vänta tills du själv är gravid, går upp 25 kilo, föder och inser hur kroppen förändras och hur hela livet förändras?!… S U C K. Snälla välj modeller som ser ut som majoriteten när det görs reklam här på din blogg. Vi är ju inte ett gäng 20+ som tränar vaje dag och har ett jobb som modell, vi är helt vanliga tjejer som lever helt vanliga liv som läser din blogg….

  Svara
 • Hur är de i storleken? Om man vanligtvis är mellan en S/M ?

  Svara
 • Varför ta en smal tjej utan varken mage eller annat o sätta på henne ett par spanx? Släng på dem på nån som det verkligen syns nån skillnad på ist. Det här bilderna ger ju inget före/efter alls, så hur ska vi se om de funkar bra eller inte?

  Svara
 • Superbra inlägg!! Håller dock med övriga om att du/ni kunde valt en kurvigare modell så man bättre kunde se spanx fulla potential! Tack för en toppenblogg!

  Svara
 • Petra!! Så snygga jeans, varifrån??? Puss

  Svara