window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:47 | november 26, 2018

Weekly Plans

God morgon mina favoriter!

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg! Min var kalas fram till söndagen som mest spenderades med jobb prick hela dagen tills jag kom hem runt fem och dog i soffan. Jag skulle fortsätta jobba, men hade ingen ork. Det kastet kommer jag dock få sota för ikväll. Nu sitter jag här med min kopp koffeinfria kardemumma te och försöker preppa inför plåtningen om två timmar för Adoore Sport. Bokar bud med speglar som kommer bli en rolig tvist framför kameran som jag jagade på Ikea igår. Folk måste trott att jag var en galen narcissist som handlade sex stora speglar över disk på en och samma gång.

Hörni nu är det bara tre dagar kvar på min energiutmaning. Ska såklart utvärdera allt här i bloggen! Har nästan klarat det. Helskotta vad bra man mår av att bara äta vegetariskt, vilken skillnad. Det känns som jag studsar fram.

Måndag: Plåtning för Adoore Sport hela dagen. Vi ska plåta imagebilder till första sidan och produktbilder. På kvällen ska jag träffa Pålle på Sturebadet och gå igenom allt inför lanseringen för Her Hour. Sedan kommer jag sitta kvar och jobba tills de stänger antagligen.
Tisdag: Kommer spendera hela dagen på NO18. Har en jullunch på Nordiska Galleriet inbokat. På kvällen ska vi antagligen förbi och hälsa på vår nya familjemedlem Puck.
Onsdag: Startar morgonen på Kampsportslabbet. Sedan kommer jag nog försöka jobba hemifrån eventuellt för att hinna ikapp med allt. Men 14.00 ska jag iväg på en lyxig ansiktsbehandling och på kvällen ska jag förbi H&M’s showroom och därefter äta middag med Mathilda. Det var så längesedan vi sågs, bara hon och jag, så det ska bli mysigt.
Torsdag: Ska filma och plåta ett samarbete med Mathilda och Sara. Därefter väntar jobb och på kvällen ska jag iväg på en talkshow med några kompisar.
Fredag: Har en pressfrukost för Hour Glass. Sedan blir det NO18 och på kvällen en middag hemma hos Forni och D.


5 kommentarer



5 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Håller verkligen med, man känner sån skillnad av att äta vegetariskt!

    Svara
  • Hej! Kjolen som Sara har på sig, hur är den i storlek? Jag har vanligtvis s men har fått för mig att realisationpar har stora storlekar så jag funderar på att beställa kjolen i xs.

    Svara
  • Alltså jag är själv vegetarian (pga djuren dock) så är absolut inte anti det, men måste bara få påpeka en fakta-grej som bloggare överlag verkar ha missat:

    Kvinnor (eller ja livmoderbärare) blir väldigt pigga första tiden när de drar ner på kalorier rejält. Detta beror på att kroppen funkar så att man ska klara att ta hand om sin avkomma även vid perioder av svält. En ren djur-funktion liksom.

    Piggheten som folk upplever första veckorna av fasta/bantning/vegankost beror alltså på att kroppen upplever svält. Det är inte sant att man i längden blir pigg av att äta för få kalorier tvärtom. Men det är vad som
    Ofta ger den upplevda piggheten i början.

    Om man äter veganskt så måste man (om man inte äter typ sojakött) äta enorma mängder grönsaker jämfört med den mängd kött man är van att ära – för att få i sig samma antal kalorier. Många som tar bort kött och mjölk ur kosten äter därför för lite jämfört med sitt kaloribehov. Då upplever kroppen detta och reagerar som vid svält – med att först bli pigg men i längden må dåligt.

    Ät ordentligt alla ni som slutar med kött och mjölk: mkt avokado, nötter och annat bra fett!

    Svara
  • När kommer Tony Robins utvädering?? Såååå nyfiken 🙂

    Svara
  • Hoppas väl att du skippar snusen nu efter utmaningen, när du är på så god väg :)?

    Svara