window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | oktober 15, 2018

Weekly Plans

Jaha, då är det veckans första dag igen. Så sjukt att det börjar om hela tiden, funderar ni aldrig över vem som kom på veckodagarna? Ibland sitter jag och fnular på sådant som är så självklart för oss, men ändå helt ologiskt. Kanske var det någon som hade söndagsångest och kände att nu slätar vi över allt med en färsk start och börjar om igen. Antagligen inte, haha.

Den här veckan kommer jag spendera på bästkusten som Linn säger. Nu på förmiddagen har jag, Pålle och Uchenna poserat framför linsen för att ta pressbilder till Her Hour. Om några timmar bänkar vi oss förhoppningsvis på SJ. Hade bokat en bil, men bestämde mig för att avboka den och istället hyra bil på plats så man kunde jobba på tåget. Men som ett brev på posten fick jag ett sms från SJ igår kväll att det brunnit i Moholm och det kommer vara förseningar och störningar. Nu ångrar man ju lite att man avbokat bilen och bokade en på plats. Men håller tummarna för att vi kommer iväg iallafall. Annars blir det jävligt tight med vårt jobb.

Åh, hoppas det trillar in lite fler bröllopsbilder den här veckan också <3

Måndag: Pressfotografering för Her Hour. Sedan bär det av till Göteborg med tjejerna. Jag har bokat in en sen middag på Bellora där vi ska bo.

Tisdag: Jag och Uchenna ska inreda lägenheten för HSB. Ska bli så kul att se forsningsprojektet. Har inte sett lägenheten live och har inte alla mått än, så på morgonen åker vi dit och rekar. Sedan kommer Uchenna börja få måla, medan jag kör iväg på en inredningsrunda. Pålle ska intervjua och fota några härliga göteborgstjejer. På kvällen väntar en sen middag på Zamenhof.

Onsdag: Inreda och fota lägenheten. Jag har bokat en sen tid hem så förhoppningsvis hinner vi även svänga förbi Wakakuu på vägen innan avfärd för ett samarbete jag ska göra längre fram.

Torsdag: På förmiddagen ska jag fota en rolig grej till bloggen och på kvällen kommer ett gäng damer hem till mig för att filma ett samarbete med en rolig frågestund som ni kommer få se mer av på instagram under kvällen.

Fredag: Frukostmöte på Cube för Her Hour. Vi ska presentera våra annonsförslag och bolla med säljarna. Därefter har jag bokat in en LPG behandling. Resten av dagen kommer att spenderas på kontoret.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Test

    Svara
  • Haha läste en sån rolig tweet häromdagen. Typ. Tänk om
    Någon för 100 år sen bara började räkna veckodagen fel så vi alla just nu går runt och tror att det är måndag men egentligen är det fredag 😜😂 hahah eller du fattar. Vi kan ju aldrig veta liksom. I början när man börjat med veckodagar å månader å
    Sånt måste det ju blivit lite fel ibland liksom? 😅🙈

    Svara