window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | juli 20, 2018

Bröllopsbestyr

linnebyxor_-4

Body H&M, Byxor Mango, Väska Uterqüe, Skor Uterqüe, Örhängen Alighieri, Halsband Alighieri

God morgon, glad förmiddag eller bonjour som man säger här i Frankrike. Senaste dagarna har kantats av bröllopsbestyr. Igår provade vi igenom hela bröllopsmenyn, räknade ut att jag smällde åtta olika efterrätter under gårdagen. Vilken fest, det är inte fy skam att planera giftermål.

Vi har spenderat ganska mycket tid i bilen och ta oss från a till ö. Första natten bodde vi hos Markus kompis Sainte Maxime, natten till idag hade jag lyckats lokalisera ett helt magiskt slott och nu sitter vi i bilen igen på väg till nästa möte i Aix en Provence för att boka tält, möblemang och all dekor. Sedan ska vi sätta oss ner över en lunch tillsammans med vår bröllopsplanerare Anna. Därefter packar vi in oss i bilen igen och kör bort till Chateaut där vi ska gifta oss. Då ska jag slå mig ner vid datorn och uppdatera er ordentligt.

Puss på er!

linnebyxor_-4linnebyxor_-4linnebyxor_-4   linnebyxor_-4linnebyxor_-4


1 kommentarer



1 kommentarer om “Bröllopsbestyr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här