window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Ramlösa

21:00 | juni 14, 2018

Årets roligare morgon!

Godaste bubbelvattnet Ramlosa Mango Vanilj

I tisdags morse hade jag bjudit in ett gäng damer till sommarens kanske roligaste morgon som jag höll tillsammans med Ramlösa Premium som släppt nya smaker. Vi fick en privatlektion i årets kanske mest hypade sport padel, som avslutades med en turnering. Efter matchen väntade en frukost signerad Pom och Flora som sköljdes ner med just Ramlösa Premiums nya läskande smaker, Mango Guava och Mynta och Citron, Mandel & Vanilj.
Jag tror alla fick blodad tand efter. Jag tar mig friheten att utnämnda padel till världens roligaste sport. Det är en blandning mellan tennis och squash. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis. Däremot så kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash.
Det är med andra ord väldigt förlåtande – och alla kan spela. 

Padel-

Så lyxigt med en egen coach. Vi började med att gå igenom alla regler, slag och hur man servar. Man servar nämligen inte som i Tennis.

Godaste bubbelvattnet Ramlosa Mango Vanilj-21

Alla hade blivit kittade i snygga tennisklänningar från Björn Borg dagen till ära.

Godaste bubbelvattnet Ramlosa Mango Vanilj-8

Godaste bubbelvattnet Ramlosa Mango Vanilj-8
Alla var så duktiga!

Godaste bubbelvattnet Ramlosa Mango Vanilj-8
Haha, årets bästa bild. Biderman var on fire.

Godaste bubbelvattnet Ramlosa Mango Vanilj-22

Viktigt med vätskepaus mellan varven.


Well hello Team Greatness, haha! Finns det något roligare än att spela match? Jag tror inte det! Jag är ju en riktig vinnarskalle. Jag ska ta några fler privatlektioner i Marbella nu när vi är där i sommar. Visste ni att padel är den andra största sporten efter fotboll?

Helt klart en av de roligaste morgnarna på länge. Det blir helt klart fler padelmatcher framöver. Försökte boka tid redan igår, men det är så fruktansvärt fullbokat i Stockholm.

Ramlosa Premium

Och tack till Ramlösa som gjorde det möjligt! Mitt nya bubblande beroende? Ramlösas nya premium smaker! Min favorit är Mango, Guava och Mynta! Har fyllt upp hela vinkylen med de orangea flaskorna! Har till och med nästan helt ersatt det istället för mitt läskeblask, ett betydligt bättre val. Det skadar ju inte heller att flaskorna är rätt tjusiga att ha framme.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Årets roligare morgon!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Väntar på inlägg om resterande dagar i Köpenhamn som skulle kommit? 🙂

    Svara